Protkan Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #1 Herkese iyi sosyaller. Gifland gibi serverlarda genelde para ile yapılan bannerlar var. Aşağıya bir örnek bırakacağım. Nereden ya da hangi siteden yapılıyor bir fikriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2024
Herkese iyi sosyaller. Gifland gibi serverlarda genelde para ile yapılan bannerlar var. Aşağıya bir örnek bırakacağım. Nereden ya da hangi siteden yapılıyor bir fikriniz var mı?
Silco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #2 Anlamadım tam olarak istediğiniz şey ne.
Caped Decapat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.364 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #3 Photoshop ?
Protkan Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #4 Silco dedi: Anlamadım tam olarak istediğiniz şey ne. Genişletmek için tıkla... Attığım fotodaki gibi bir banner yapmak istiyorum ama arkadaki fotoğrafları ve yazıları özelleştirebileyim.
Silco dedi: Anlamadım tam olarak istediğiniz şey ne. Genişletmek için tıkla... Attığım fotodaki gibi bir banner yapmak istiyorum ama arkadaki fotoğrafları ve yazıları özelleştirebileyim.