Discord'tan zararlı dosya atılmadığı halde "Zararlı dosyalar gönderildi" uyarısı geldi

senseyyy

Hectopat
Daha fazla  
Discord'dan zararlı bağlantı veya dosya gönderdin uyarısı geldi. RAR dosyası atmıştım en son. VirusTotal ile taratmama rağmen virüs çıkmadı. Malwarebytes'de de denedik yine virüs çıkmadı. Ona rağmen bu uyarıyı aldım. Sistem yazıyor yani mesaj gerçek. Bir sorun çıkar mı?

Dip not ekleyeyim, sadece bir arkadaşıma dosya attım. Hiç kimseye yakın zamanda ne zararlı dosya, ne de zararlı bir link attım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-10-04 163043.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-04 163043.png
    38,4 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Discord'dan zararlı bağlantı veya dosya gönderdin uyarısı geldi. RAR dosyası atmıştım en son. VirusTotal ile taratmama rağmen virüs çıkmadı. Malwarebytes'de de denedik yine virüs çıkmadı. Ona rağmen bu uyarıyı aldım. Sistem yazıyor yani mesaj gerçek. Bir sorun çıkar mı?

Dip not ekleyeyim, sadece bir arkadaşıma dosya attım. Hiç kimseye yakın zamanda ne zararlı dosya, ne de zararlı bir link attım.

Discord durduk yere böyle şeyler yapabiliyor, arkadaşıma normal bir dosya atmıştım. İçinde exe uzantılı bir şey vardı. Bundan dolayı da olabilir.

Discord Desteğe yaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı