Discord'u açınca FPS düşüşü

sarrowx

Hectopat
Daha fazla  
Discord'u açınca FPS'im 10 FPS falan oynuyor. FPS düşmesi yiyorum. Bir de donanım ivmesi ve ara yüzü kapattım. İşlemcimi en çok zorlayan oyunlarda oluyor eskiden yoktu.

Discord'u açınca FPS'im 10 FPS falan oynuyor. FPS düşmesi yiyorum. Bir de donanım ivmesi ve ara yüzü kapattım. İşlemcimi en çok zorlayan oyunlarda oluyor eskiden yoktu.

Discord'un disk kullanımı falan yüksektir. Tarayıcıdan kullanmanızı öneririm güzel sisteminiz yoksa.

Resimdeki ayarları kapatarak biraz daha sisteme bindirdiği yükü azaltabilirsin. Girdiğin sunucu sayısını azaltabilirsiniz. Sunucu bildirimlerini kapatıp, şu ana kadar dolan tüm bildirimleri Discord ön belleğini silerek kurtulabilirsin.
Discord ön bellek dosyasının konumu: Disk:\Users\Kullanıcı Adın\AppData\Roaming\discord

Azaltılmış hareketliliği etkinleştirince aşağıdaki bazı ayarlar otomatik kapanacaktır.

Bu ayarların hepsini kapatmana gerek yok. Ama oyun oynarken performansa etki etmesin diyorsan kapatabilirsin. Discord insanların aktif olarak kullanmasını sağlayan GIF otomatik oynatma, resim ve bağlantı önizlemesi gibi şeylerden mahrum kalacaksın. Hatta sıkışık yaparsan insanların profil resimlerini vb. görmeyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…