kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 18 Ağustos 2022 #21 Silinen üye dedi: Şey kanlı içeriklerin paylaşıldığı bir nsfw sunucusu. Genişletmek için tıkla... Öyle bir sunucuda neden durma gereği duyuyorsunuz anlamış değilim.
Silinen üye dedi: Şey kanlı içeriklerin paylaşıldığı bir nsfw sunucusu. Genişletmek için tıkla... Öyle bir sunucuda neden durma gereği duyuyorsunuz anlamış değilim.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.475 Makaleler 9 Çözümler 186 Yer Ankara🥀 18 Ağustos 2022 #22 kuyoshi dedi: Öyle bir sunucuda neden durma gereği duyuyorsunuz anlamış değilim. Genişletmek için tıkla... Zevk meselesi tamamıyla.
kuyoshi dedi: Öyle bir sunucuda neden durma gereği duyuyorsunuz anlamış değilim. Genişletmek için tıkla... Zevk meselesi tamamıyla.
kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 18 Ağustos 2022 #23 Silinen üye dedi: Zevk meselesi tamamıyla. Genişletmek için tıkla... Hangi kitleden olduğunu tahmin edebiliyorum. Her türlü banı yersin. İyi günler dilerim.
Silinen üye dedi: Zevk meselesi tamamıyla. Genişletmek için tıkla... Hangi kitleden olduğunu tahmin edebiliyorum. Her türlü banı yersin. İyi günler dilerim.
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.528 Makaleler 1 Çözümler 34 18 Ağustos 2022 #24 kuyoshi dedi: Hangi kitleden olduğunu tahmin edebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Gore haberler benim de ilgimi çekiyor. Ben hangi kitleden mişim?
kuyoshi dedi: Hangi kitleden olduğunu tahmin edebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Gore haberler benim de ilgimi çekiyor. Ben hangi kitleden mişim?
Heribert Yavuz Gigapat Kek günü Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.236 Makaleler 6 Çözümler 147 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 18 Ağustos 2022 #25 Saçma öyle bir şey olamaz.
5 547468 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 1.767 Çözümler 18 18 Ağustos 2022 #26 Silinen üye dedi: Biraz saçma olacak ama sunucuya sürekli çıkıp girsem ban yemekten kurtulur muyum ayrıca üyelerin bazılar ban yememiş ben moderatördüm üye olsam banlanır mıyım? Genişletmek için tıkla... Önceki banlı hesabından IP bakarak anlarlar ve yine banlarlar. İşinizi şansa bırakmak istiyorsanız orası ayrı.
Silinen üye dedi: Biraz saçma olacak ama sunucuya sürekli çıkıp girsem ban yemekten kurtulur muyum ayrıca üyelerin bazılar ban yememiş ben moderatördüm üye olsam banlanır mıyım? Genişletmek için tıkla... Önceki banlı hesabından IP bakarak anlarlar ve yine banlarlar. İşinizi şansa bırakmak istiyorsanız orası ayrı.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.475 Makaleler 9 Çözümler 186 Yer Ankara🥀 18 Ağustos 2022 #27 özgün deniz dedi: Gore haberler benim de ilgimi çekiyor. Ben hangi kitleden mişim? Genişletmek için tıkla... İşte bazıları anlamıyor boş ver. Gore yazmanıda pek tavsiye etmem mesaj raporlanabilir shock yazmak yeterli.
özgün deniz dedi: Gore haberler benim de ilgimi çekiyor. Ben hangi kitleden mişim? Genişletmek için tıkla... İşte bazıları anlamıyor boş ver. Gore yazmanıda pek tavsiye etmem mesaj raporlanabilir shock yazmak yeterli.