Discord'un 2 aylık Game Pass hediyesi kullanılırken hata veriyor

Leonarda

Hectopat
Daha fazla  
Öylesine Discord'da dolaşırken hediye envanterinde 2 aylık bedava Xbox Game Pass hediyesini gördüm. Kodunu 27 Mayıs 2023'ten önce kullan yazısı bulunuyor. Game Pass kullanmamış olan yeni bir Microsoft hesabından denememe rağmen "kodunuzla birlikte gönderilen yönergeleri kontrol edin. Kodu farklı bir web sayfasında veya cihazda kullanmanız gerekebilir veya kodu kullanmak için uygun olmayabilirsiniz." şeklinde bir hata veriyor, yardımlarınızı bekliyorum.

Öylesine Discord'da dolaşırken hediye envanterinde 2 aylık bedava Xbox Game Pass hediyesini gördüm. Kodunu 27 Mayıs 2023'ten önce kullan yazısı bulunuyor. Game Pass kullanmamış olan yeni bir Microsoft hesabından denememe rağmen "kodunuzla birlikte gönderilen yönergeleri kontrol edin. Kodu farklı bir web sayfasında veya cihazda kullanmanız gerekebilir veya kodu kullanmak için uygun olmayabilirsiniz." şeklinde bir hata veriyor, yardımlarınızı bekliyorum.

Daha önce Game Pass aldıysan kullanılmıyor.

Hiçbir şekilde Game Pass almamış ya da kullanmamış olması gerekiyor hesabın. Ama yeni açılanda da olmuyor ise onu bilmiyorum.
Hocam Discord bana daha önce aynı hesabımdan vermişti game pass. Şimdi tekrar gönderdi galiba 27 Mayıs'ı hiç görmedim. Discord yine aynı hesabımdan kod gönderdi fakat bu kodu yeni açtığım Microsoft hesabında kullanmak istiyorum ama kullanamıyorum. Gmailime kod 7 Temmuz 2022 gibi gelmiş fakat 27 Mayıs'ı çözemedim hâlen.

Son kullanma tarihinden önce kullanabilirsin. Aynısı bende de var. 27 Mayıs 2023. Ama kullanacağın hesapta, daha önce game pass kullanılmamış olması gerekiyor.
Dost olmuyor işte ya, daha önce dcnin verdiği game passi kullandım diye kullanamıyorum galiba.

Son kullanma tarihinden önce kullanabilirsin. Aynısı bende de var. 27 Mayıs 2023. Ama kullanacağın hesapta, daha önce game pass kullanılmamış olması gerekiyor.
Sen yapabiliyor musun?

Hayır, daha önceki ile şimdikinin alakası yok. Farklı hesaplarda kullanılabiliyor.
Bu kodu yeni microsoft hesabından kullandığımda ''Kodunuzla birlikte gönderilen yönergeleri kontrol edin. Kodu farklı bir web sayfasında veya cihazda kullanmanız gerekebilir veya kodu kullanmak için uygun olmayabilirsiniz.'' hatasını veriyor.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    22,5 KB · Görüntüleme: 32

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı