Hellw1n Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 398 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar Discord'a Rockstar Games gibi güvenli internet olayı falan mı geldi? Bir türlü açamadım Discord'u fakat telefonda mobil veri ile girebiliyorum ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2023
Arkadaşlar Discord'a Rockstar Games gibi güvenli internet olayı falan mı geldi? Bir türlü açamadım Discord'u fakat telefonda mobil veri ile girebiliyorum ne yapabilirim?
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.269 Çözümler 5 17 Ekim 2023 #2 Bugün çok konu açıldı bu konu ile ilgili. Genel bir sorun sanırım.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.946 Makaleler 19 Çözümler 71 17 Ekim 2023 #3 Türk Telekom mu kullanıyorsunuz?
Hellw1n Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 398 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #4 566156 dedi: Türk Telekom mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet türk telekom
Moon64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.127 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Journalist 17 Ekim 2023 #5 Genel bir sorun var hocam yüksek ihtimalle.
S slenderblue Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 625 Çözümler 8 17 Ekim 2023 #6 türk telekom kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım şimdi açmayı denedim gayet açılıyor sorun sizde olabilir mi
türk telekom kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım şimdi açmayı denedim gayet açılıyor sorun sizde olabilir mi
Fatih Karademir Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 703 Çözümler 4 17 Ekim 2023 #7 slenderblue dedi: Türk Telekom kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım şimdi açmayı denedim gayet açılıyor sorun sizde olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam o da onu öğrenmek istiyor zaten. Bende mi sıkıntı ne yapabilirim diyor. Şu an bende giremıyorum genel bir sorun.
slenderblue dedi: Türk Telekom kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım şimdi açmayı denedim gayet açılıyor sorun sizde olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam o da onu öğrenmek istiyor zaten. Bende mi sıkıntı ne yapabilirim diyor. Şu an bende giremıyorum genel bir sorun.
HTE Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #8 Fatih Karademir dedi: Hocam o da onu öğrenmek istiyor zaten. Bende mi sıkıntı ne yapabilirim diyor. Şu an bende giremıyorum genel bir sorun. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'a ben de giremiyorum giriş ekranındaki logo dönüp duruyor.
Fatih Karademir dedi: Hocam o da onu öğrenmek istiyor zaten. Bende mi sıkıntı ne yapabilirim diyor. Şu an bende giremıyorum genel bir sorun. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'a ben de giremiyorum giriş ekranındaki logo dönüp duruyor.
Felux Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #9 HTE dedi: Hocam Discord'a ben de giremiyorum giriş ekranındaki logo dönüp duruyor. Genişletmek için tıkla... bende de aynı
HTE dedi: Hocam Discord'a ben de giremiyorum giriş ekranındaki logo dönüp duruyor. Genişletmek için tıkla... bende de aynı
berkorkmaz Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 195 Yer Norfolk, United Kingdom 17 Ekim 2023 #10 Türk telekom mobil veri bağlanmıyor dcye