KozmosunDelisi Centipat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #1 Ben Discord'un pc sürümünde daha fazla özellik olduğu için onu Android cihazımda kullanmak istiyorum. Mümkün mü?
Ben Discord'un pc sürümünde daha fazla özellik olduğu için onu Android cihazımda kullanmak istiyorum. Mümkün mü?
Fermion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 28 Aralık 2020 #2 Sanmıyorum. Ama tarayıcınız üzerinden masaüstü versiyonu kullanarak olabilir tüm özellikleri kapsamasada.
Sanmıyorum. Ama tarayıcınız üzerinden masaüstü versiyonu kullanarak olabilir tüm özellikleri kapsamasada.
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 28 Aralık 2020 #3 Olsaydı Android uygulamasını yapmazlardı.
MisakiLqrd Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 491 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #4 KozmosunDelisi dedi: Ben Discord'un pc sürümünde daha fazla özellik olduğu için onu Android cihazımda kullanmak istiyorum. Mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Var bir tane tarayıcı ile ama hangi tarayıcı olduğunu unuttum. Öğrenirsem söylerim.
KozmosunDelisi dedi: Ben Discord'un pc sürümünde daha fazla özellik olduğu için onu Android cihazımda kullanmak istiyorum. Mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Var bir tane tarayıcı ile ama hangi tarayıcı olduğunu unuttum. Öğrenirsem söylerim.
Pychenlex Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 192 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 5600&4060 Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #5 Mümkün olacağını sanmıyorum Windows ile Android yazılımı çok farklı.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 28 Aralık 2020 #6 Discord mobil çoğu şeyi sağlıyor zaten. Sürekli de güncelleme alıyor. Mobil versiyonu kullanabilirsin.
Discord mobil çoğu şeyi sağlıyor zaten. Sürekli de güncelleme alıyor. Mobil versiyonu kullanabilirsin.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2020 #7 Evet ama çok uğraştırır. Bilgisayar emilatör kurmanız yada telefona linux kurmanız lazım. Not: Evet, bende biliyorum. Android Linux tabanlı; Ben PC linux sistemlerin mobile entegre halinden bahsediyorum.
Evet ama çok uğraştırır. Bilgisayar emilatör kurmanız yada telefona linux kurmanız lazım. Not: Evet, bende biliyorum. Android Linux tabanlı; Ben PC linux sistemlerin mobile entegre halinden bahsediyorum.
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 28 Aralık 2020 #8 Chrome ile masaüstü modunu açarak yapabilirsiniz fakat çok zor olur ve kurulumu .exe dosyası olduğu için mümkün değil Android'e kurulması.
Chrome ile masaüstü modunu açarak yapabilirsiniz fakat çok zor olur ve kurulumu .exe dosyası olduğu için mümkün değil Android'e kurulması.
KozmosunDelisi Centipat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #9 Teşekkürler cevap veren herkese iyi forumlar