hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #31 333657 dedi: Gitmez. Genişletmek için tıkla... DM reklamları sinirimi bozmaya başladı, o yüzden sordum.
333657 dedi: Gitmez. Genişletmek için tıkla... DM reklamları sinirimi bozmaya başladı, o yüzden sordum.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.184 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #32 hacsiz seferi dedi: Bir yere atarsam hesabım gider mi? Genişletmek için tıkla... Hesabınız gitmez ancak büyük bir sunucuya atarsanız banlanırsınız. Arkadaşım banlandı 2 gün önce bir sunucuda attığından dolayı.
hacsiz seferi dedi: Bir yere atarsam hesabım gider mi? Genişletmek için tıkla... Hesabınız gitmez ancak büyük bir sunucuya atarsanız banlanırsınız. Arkadaşım banlandı 2 gün önce bir sunucuda attığından dolayı.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 15 Mayıs 2021 #33 hacsiz seferi dedi: DM reklamları sinirimi bozmaya başladı, o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam gitmez. Bu arada niye alttaki arkadaşa beğeni attınız da bana atmadınız anlamadım. Aynı cevabı daha önce vermiştim oysa ki.
hacsiz seferi dedi: DM reklamları sinirimi bozmaya başladı, o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam gitmez. Bu arada niye alttaki arkadaşa beğeni attınız da bana atmadınız anlamadım. Aynı cevabı daha önce vermiştim oysa ki.
Taylanali Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #34 333657 dedi: Video çekip linkini atarım, nasıl olduğunu görürsünüz. Bu arada attığınız GIF'in üstüne fareyi götürmeniz lazım GIF'in çalışması lazım. Tam araba çarpıyor 1-2 saniye ekran donuyor sonra discord kapanıp açılıyor ya da kapanıyor. Genişletmek için tıkla... mobilde nasıl çalıştırabiliriz hocam bir bilginiz varmıdır?
333657 dedi: Video çekip linkini atarım, nasıl olduğunu görürsünüz. Bu arada attığınız GIF'in üstüne fareyi götürmeniz lazım GIF'in çalışması lazım. Tam araba çarpıyor 1-2 saniye ekran donuyor sonra discord kapanıp açılıyor ya da kapanıyor. Genişletmek için tıkla... mobilde nasıl çalıştırabiliriz hocam bir bilginiz varmıdır?
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 6 Temmuz 2021 #35 Taylanali dedi: Mobilde nasıl çalıştırabiliriz hocam bir bilginiz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yapamayız.
Taylanali dedi: Mobilde nasıl çalıştırabiliriz hocam bir bilginiz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yapamayız.