Discord'un kitlesi neden berbat?

Girdiğiniz toplulukları gözden geçirmenizi öneririm. Benim bulunduğum toplulukların hiçbirinde dediğiniz türden kişiler yok. Tamamen toplulukla alakalı, Discord için genelleme yapmak çok yanlış.

Bu durum Discord içinde bulunan topluluklarla alakalı. Demek ki sizin bulunduğunuz topluluk güzel değilmiş. Bir sürü sunucuda bulunuyorum ama dediğiniz kitleye bir kere bile rastlamadım.

Discord Instagram Facebook gibi bir platform. Türlü türlü insan var. Genelleme yapılacak kadar az değil.

Discord şirketinde çalışan insanların hepsi i*ne ve kendini hayvan zannediyor hatta gerçek bir Discord geliştiricisi ifşalanmıştı kendi köpeği ile ilişkiye girmiş yani böyle bir geliştirici ekibi olan bir uygulamanın kullanıcılarının normal olmasının imkanı yok.

Hocam Discord'un kitlesi diye bir şey yok hangi tür kitleler istiyorsanız ona göre sunuculara girebilirsiniz. Kaliteli sunuculara girerseniz sıkıntı yaşamazsınız. Discord'un genel bir kitlesi diye bir şey yok.

18 yaş altı kitle büyük çoğunluğu oluşturuyor. Fakat iş için kullanan insanlarda var. Diğer arkadaşların dediği gibi girdiğiniz server kaliteyi belirliyor.

Discord'da bir kızla mesajlaşmıştım yazışmayı silmişim olsa ss atardım

+Selam
- Y-rrağımı ye
İşte klasik Discord ergenleri ne beklersin ki Ben reklam yapacaktım yürüyeceğimi sandı
Ülke aslında aynı zamanda böyle tipler yüzünden gelişmiyor

Bence bu sorunun cevabı yok. Twitter´ın kitlesi neden Quora´dan kötü? Reddit´in kitlesi neden Twitter´dan kötü? 4chan´ın kitlesi neden Reddit´ten kötü? 8kun´un kitlesi neden 4chan´den kötü?

Benzer sorular uzatılıp gider. Discord´un kitlesi de daha baştan böyle olacak şekilde “evrimleşmiş” diyelim. Eskiden BlogTV vardı. Dönemin Twitch´i diyebiliriz. Gerçekten çok leş bir platformdu. YouNow burayı satıp alıp kapatana kadar öyle gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…