Discord vermişti, bedavaydı Game Pass Ultimate üyeliği 2 aylık. Ben kodu Kullana tıkladım, kodu girdim, kredi kartı bilgilerini falan da girdim aldım ama 44 TL kesilmiş ve o parayı çekmek istiyorum. İade etmek istiyorum. Nasıl edeceğim?
Bu ara daha yeni oldu bu olay, yani birkaç gün değil, 10 15 dakika geçti aradan yeni fark ettim.
Discord vermişti, bedavaydı Game Pass Ultimate üyeliği 2 aylık. Ben kodu Kullana tıkladım, kodu girdim, kredi kartı bilgilerini falan da girdim aldım ama 44 TL kesilmiş ve o parayı çekmek istiyorum. İade etmek istiyorum. Nasıl edeceğim?
Bu ara daha yeni oldu bu olay, yani birkaç gün değil, 10 15 dakika geçti aradan yeni fark ettim.
Discord vermişti, bedavaydı Game Pass Ultimate üyeliği 2 aylık. Ben kodu kullana tıkladım, kodu girdim, kredi kartı bilgilerini falan da girdim aldım ama 44 TL kesilmiş ve o parayı çekmek istiyorum. İade etmek istiyorum. Nasıl edeceğim?
Baktım gene başka hesabıma alınmış daha önce başka hesabımda almıştım ama üyeliği bitmişti para yatırınca kartımdan çekmiş parayı iade edilmiyor şimdi off ya.
Aboneliğinizi iptal edemiyoruz.
Xbox Game Pass Ultimate aboneliğiniz için zaten ödeme yaptınız. Süresi 12.10.2022 tarihinde otomatik olarak dolacak. Diyor şu an.
Hocam siz emin misiniz kodu girdikten 15 dakika sonra para çektiğine? O kodu girerken ilk başta kredi kartı ister doğrulama için daha sonra kartı girince para çekmez fakat 2 ay sonra para çeker.