Elwsund Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 Merhaba Discord Nitro'dan gelen 3 aylık YouTube Premium'u kullanırken hediye kodu girip ileri ye bastığım zaman başka bir sayfaya atıyor ve bu hesapta kullanılamaz diyor. Bunu çözümü nedir acaba? Kartım da kayıtlı. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2025
Merhaba Discord Nitro'dan gelen 3 aylık YouTube Premium'u kullanırken hediye kodu girip ileri ye bastığım zaman başka bir sayfaya atıyor ve bu hesapta kullanılamaz diyor. Bunu çözümü nedir acaba? Kartım da kayıtlı.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.884 Çözümler 175 28 Ocak 2025 #2 Daha önceden Premium üyeliği almış mıydınız? Eğer aldıysanız kodu kullanamazsınız. Kod sadece ilk defa Premium kullanılacak hesaplarda geçerli.
Daha önceden Premium üyeliği almış mıydınız? Eğer aldıysanız kodu kullanamazsınız. Kod sadece ilk defa Premium kullanılacak hesaplarda geçerli.
Elwsund Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #3 Görkem Umut dedi: Daha önceden Premium üyeliği almış mıydınız? Eğer aldıysanız kodu kullanamazsınız. Kod sadece ilk defa Premium kullanılacak hesaplarda geçerli. Genişletmek için tıkla... evet almıştım bu yüzden olabilir
Görkem Umut dedi: Daha önceden Premium üyeliği almış mıydınız? Eğer aldıysanız kodu kullanamazsınız. Kod sadece ilk defa Premium kullanılacak hesaplarda geçerli. Genişletmek için tıkla... evet almıştım bu yüzden olabilir