Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #1 Merhaba. Kuracaktım fakat kuramıyorum. Yardımcı olacak biri var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2024
Light Yagami Hectopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 492 Çözümler 3 13 Şubat 2024 #2 Silinen üye dedi: Merhaba. Kuracaktım fakat kuramıyorum. Yardımcı olacak biri var mı? Genişletmek için tıkla... Yusuf İpek gösteriyordu, belki işine yarayabilir bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Silinen üye dedi: Merhaba. Kuracaktım fakat kuramıyorum. Yardımcı olacak biri var mı? Genişletmek için tıkla... Yusuf İpek gösteriyordu, belki işine yarayabilir bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #3 discourse/docs/INSTALL-cloud.md at main · discourse/discourse A platform for community discussion. Free, open, simple. - discourse/discourse github.com Neden geri dönüyoruz? Gerekli mi?
discourse/docs/INSTALL-cloud.md at main · discourse/discourse A platform for community discussion. Free, open, simple. - discourse/discourse github.com Neden geri dönüyoruz? Gerekli mi?
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #4 Kullanıcı311 dedi: discourse/docs/INSTALL-cloud.md at main · discourse/discourse A platform for community discussion. Free, open, simple. - discourse/discourse github.com Neden geri dönüyoruz? Gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Hocam geri dönmüyoruz sadece forum.lxxxxpsxxx.com.tr adresine deneyeceğim. Veya infinity free üzerinde (gerçek domain varken saçma olur.) Light Yagami dedi: Yusuf İpek gösteriyordu, belki işine yarayabilir bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yusuf ipek hocanın kendisinden kurulum yapmasını istedim hocam.
Kullanıcı311 dedi: discourse/docs/INSTALL-cloud.md at main · discourse/discourse A platform for community discussion. Free, open, simple. - discourse/discourse github.com Neden geri dönüyoruz? Gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Hocam geri dönmüyoruz sadece forum.lxxxxpsxxx.com.tr adresine deneyeceğim. Veya infinity free üzerinde (gerçek domain varken saçma olur.) Light Yagami dedi: Yusuf İpek gösteriyordu, belki işine yarayabilir bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yusuf ipek hocanın kendisinden kurulum yapmasını istedim hocam.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #5 Silinen üye dedi: Hocam geri dönmüyoruz sadece forum.lxxxxpsxxx.com.tr adresine deneyeceğim. Veya Infinity Free üzerinde (gerçek domain varken saçma olur.) Yusuf ipek hocanın kendisinden kurulum yapmasını istedim hocam. Genişletmek için tıkla... Ben de korktum bir an
Silinen üye dedi: Hocam geri dönmüyoruz sadece forum.lxxxxpsxxx.com.tr adresine deneyeceğim. Veya Infinity Free üzerinde (gerçek domain varken saçma olur.) Yusuf ipek hocanın kendisinden kurulum yapmasını istedim hocam. Genişletmek için tıkla... Ben de korktum bir an
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #6 Light Yagami dedi: Yusuf İpek gösteriyordu, belki işine yarayabilir bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam veritabanı ve ayağa kaldırdıma adımı sürekli hata veriyor. WSL kullanıyorum.
Light Yagami dedi: Yusuf İpek gösteriyordu, belki işine yarayabilir bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam veritabanı ve ayağa kaldırdıma adımı sürekli hata veriyor. WSL kullanıyorum.