Discover EU hakkında ne bilmem gerekiyor?

Hocam bu davet mektubu işini çok bilmiyorum. Grup liderine gelen bir şey mi yoksa diğer katılımcılara da mail üzerinden geliyor mu? Geldikten sonra nasıl bir yol izlemek lazım yani bu işlemlere tahmini ne zaman başlamak lazım? Bizim seyahat tahmini Temmuz sonu başlayacak.

Schengen vizesi seyahat tarihinden en erken 180 gün önce alınıyor. DiscoverEu'yu kazandıktan sonra size mail gelicek esnek ve sabit bilet seçimi yapacaksınız. İlgili her şey mailde ve sitelerinde yazıyor olacak. Vize işine randevu bulabildiğinizde gidin bence.

Hocam bir test oluyor DiscoverEu ve Erasmus'la ilgili basit bir test sonunda da bizim yılımızda tahmini kaç kişi başvurmuştur mu ne diye bir soru vardıç Tek kıyaslayabilecekleri kriter o tahmin sorusuydu.

Şöyle bir soru soruldu, 50000 yazdım hocam. Sizce mantıklı bir cevap mı?

Hocam en son dağıtımda yaklaşık 1.5 milyon başvuru olmuş. Kaç kişinin tek başvurduğunu bilemeyiz ama ben 150 - 200 bin civarlarında bir tahmin yapardım.
Hocam en son dağıtımda yaklaşık 1.5 milyon başvuru olmuş. Kaç kişinin tek başvurduğunu bilemeyiz ama ben 150 - 200 bin civarlarında bir tahmin yapardım.
Kaynak nedir?

Merhaba 2025 senesi için başka bir başvuru olacak mı sohbaharda yoksa 24-25 sezonu için bu son başvuru mu ona göre başvuracağım da az bir süre kaldı. Öğrenmek istediğim sizce diğer başvuruya katılabilir miyim 2006 Ağustos doğumluyum yoksa bu Benin tek şansım mı? Bir de eğer ki çıktı diyelim iptal edersek yaptırım uygulanıyor mu?

Son düzenleme:

Güncel başvuru tarihleri hakkında bilgim yok internetten basit bir aramayla bulabilirsin. Kazandığın takdirde rezervasyon formu dolduruyorsun doldurmazsan otomatik olarak yedeklerden birine geçer hakkın. Rezervasyon formunu doldurduktan sonra hakkından yararlanmak istemezsen herhangi bir yaptırımı yok ancak birinin hakkını çöpe atmış oluyorsun. Biletler sana tanımlandığı andan itibaren çöp oluyor.

Hocam biraz okudum konuyu anladığım kadarıyla bilginiz var bu konuda bana şu an bilet çıktı mail geldi ama çok bilgim yok ne yapacağım konusunda mesela dediğiniz Ankara dışişleri bakanlığı konaklama ücretsiz vs dediniz ama nasıl oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…