Berat Gümüşçü Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 1.156 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2015 #1 Başlıktaki gibidir sorunum. 10 dakikadır sosyaldeyim ve elim yanıyor. AnTuTu'dan baktım 40 derece gösteriyor. Sorun nedir?
Başlıktaki gibidir sorunum. 10 dakikadır sosyaldeyim ve elim yanıyor. AnTuTu'dan baktım 40 derece gösteriyor. Sorun nedir?
AnadoluFPS Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 299 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2015 #2 Aynı model telefon bende de var. İnternette dolaşırken, Facebook'a girerken bile ısınıyor. Bazen eriyecek diye korkuyorum.
Aynı model telefon bende de var. İnternette dolaşırken, Facebook'a girerken bile ısınıyor. Bazen eriyecek diye korkuyorum.
atakan öniz Megapat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2015 #3 Hocam maalesef gm ler böyle minileri geçtim normalleride öyle aynı sıkıntıyı arkadaşımda çekiyo uyardım alma diye gm2 ama dinlemedi yani yapacak bir şey yok telefonunuzun lakabı net de cep sobası diyede geçer (gm tel ler için hep böyle derler)
Hocam maalesef gm ler böyle minileri geçtim normalleride öyle aynı sıkıntıyı arkadaşımda çekiyo uyardım alma diye gm2 ama dinlemedi yani yapacak bir şey yok telefonunuzun lakabı net de cep sobası diyede geçer (gm tel ler için hep böyle derler)