Discovery 2 önerir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kill0660

Hectopat
Merhaba arkadaşlar telefon alacağım discovery 2 önerir misiniz? Önermessenizde o fiyat aralaığında yani aşağısında bulunan discovery 2'yi performans göre sollayan bir telefon önerin. Arkadaşta kullandım 30 dk falan oyunlarda sıfır kasma ama yinede bir sorayım dedim.

Nedenini bilmiyorum fakat ikinci el telefon piyasasını biraz takip ettim, Discovery 2 alan çoğu kişi maksimum bir ay sonra falan elden çıkartmak istiyor.

Bende bilmiyorum bazıları ısınıyor diyor fazla oynayınca ve selfie kamerası denildiği kadar iyi değilmiş ama ben baktım gayet yeterli.

Discovery kullanıcısıyım tam bir f/p ürünü. Discovery 2 + (plus) modelini veya yeni çıkan Air modelini alınabilir. İlerleyen zamanlarda bende almayı düşünüyorum.
Nedenini bilmiyorum fakat ikinci el telefon piyasasını biraz takip ettim, Discovery 2 alan çoğu kişi maksimum bir ay sonra falan elden çıkartmak istiyor.
plus modeli çıktığından dolayı olabilir.

@Conficker Belası Kardeşim Gm bulaşma diyosun nedenini açıklamıyosun. LG G2 Çok fazla pahalı .

Ben general mobile önermem, çoğu modelinde 1 veya 2 ay sonra ekranda beyaz noktalar meydana geliyor. Şarj soketi kırılıyor, oyuncak gibi telefon.

Ben malzemesini kalitesiz buluyorum açıkçası, ikinci el G2 alırdım ben olsam.

Ona vereceğin parayla Asus ZenFone al. Gionee marka ürünler ibretlik almayın derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…