G genx Hectopat Katılım 5 Haziran 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2014 #1 kafama takılan iki cihaz... Benim gönlüm nexus 5'e daha yakın ama elite de iyi diyorlar size hangisi ???
kafama takılan iki cihaz... Benim gönlüm nexus 5'e daha yakın ama elite de iyi diyorlar size hangisi ???
Mümin Alan Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 950 Makaleler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2014 #4 Nexus 5 alınabilir. Burada iki telefonun karşılaştırması var. Fiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - General Mobile Discovery Elite vs LG Nexus 5 kıyaslaması
Nexus 5 alınabilir. Burada iki telefonun karşılaştırması var. Fiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - General Mobile Discovery Elite vs LG Nexus 5 kıyaslaması
Görkem Koç Hectopat Katılım 28 Haziran 2014 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2014 #5 General Mobile markasını kullanmaktan kaçının bence kalitesiz madde kullanıyorlar diye biliyorum.
Mümin Alan Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 950 Makaleler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2014 #6 Görkem Koç dedi: General Mobile markasını kullanmaktan kaçının bence kalitesiz madde kullanıyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kaynak ?
Görkem Koç dedi: General Mobile markasını kullanmaktan kaçının bence kalitesiz madde kullanıyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kaynak ?
Muhammerturker Hectopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 252 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #7 Tabiki "Nexux 5".
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 10 Mart 2015 #8 Sen bu karşılaştırmada Bmw E46 M3 ve Şahin 1.6'ı kapıştırıyorsun Tabiki Nexus 5
A Azyer_Cokisyapar Ziyaretçi 10 Mart 2015 #9 Nexus 5 ile Discovery Elite'i kıyaslamak, Nexus 5'e yapılmış çok ciddi bir hakarettir.
S semih463 Hectopat Katılım 27 Ekim 2014 Mesajlar 643 10 Mart 2015 #10 Mümin Alan dedi: Kaynak ? Genişletmek için tıkla... Önceden kullanıyordum ve arkadaşın dediği gibi gerçekten kalitesiz. Kaplaması hemen soyuluyor ve köşeleri de durduk yere hiç düşürmediğim halde çatlamıştı. Tek iyi tarafı ise kamerasıydı. Almanı tavsiye etmem.
Mümin Alan dedi: Kaynak ? Genişletmek için tıkla... Önceden kullanıyordum ve arkadaşın dediği gibi gerçekten kalitesiz. Kaplaması hemen soyuluyor ve köşeleri de durduk yere hiç düşürmediğim halde çatlamıştı. Tek iyi tarafı ise kamerasıydı. Almanı tavsiye etmem.