S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 12 Mayıs 2019 #1 Bana göre Discovery, Spore Drive'a sahip olduğu için daha iyidir. Spore Drive sayesinde adamlar paralel evrene bile geçtiler, miselyal ağı onardılar.
Bana göre Discovery, Spore Drive'a sahip olduğu için daha iyidir. Spore Drive sayesinde adamlar paralel evrene bile geçtiler, miselyal ağı onardılar.
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 12 Mayıs 2019 #2 Katılıyorum belki silah gücü olarak enterprise'a göre zayıftır ama spor motorları sayesinde hepsinin ilerisinde.
Katılıyorum belki silah gücü olarak enterprise'a göre zayıftır ama spor motorları sayesinde hepsinin ilerisinde.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 13 Mayıs 2019 #3 TENSES dedi: Katılıyorum belki silah gücü olarak enterprise'a göre zayıftır ama spor motorları sayesinde hepsinin ilerisinde. Genişletmek için tıkla... Birde yeni bir arayüz bulsalar...
TENSES dedi: Katılıyorum belki silah gücü olarak enterprise'a göre zayıftır ama spor motorları sayesinde hepsinin ilerisinde. Genişletmek için tıkla... Birde yeni bir arayüz bulsalar...