TechnoGame Hectopat Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2014 #1 Merhaba Arkadaşlar. Ben Telefon almak istiyorum ama zenfone 5 mi alayım 6 mı bilemedim. Bu yüzden 2 model daha ekledim. Hangi telefonu alayım? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2014
Merhaba Arkadaşlar. Ben Telefon almak istiyorum ama zenfone 5 mi alayım 6 mı bilemedim. Bu yüzden 2 model daha ekledim. Hangi telefonu alayım? Yardımcı olur musunuz?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Ağustos 2014 #2 Zenfone 6 biraz büyük. tavsiyem 5 alman. T50 ve hele hele Dicovery yanına yaklaşamaz kalite olarak.
H Hunter-58 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2014 #3 Bence de oyle ama bu forumda bir t50 meraki var
erenisbilir Hectopat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 269 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2014 #4 Neden General Mobile önermiyoruz: General Mobile Discovery Rezilliği | Technopat Sosyal . Eğer gene kafana yatmassa aşşağıdaki inceleme videolarını izleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Neden General Mobile önermiyoruz: General Mobile Discovery Rezilliği | Technopat Sosyal . Eğer gene kafana yatmassa aşşağıdaki inceleme videolarını izleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 25 Ağustos 2014 #5 Zenfone 6'nın boyutu sıkıntı değilse alabilirsin. Ona benzer boyutta telefon isteyenler için en iyi f/p ürünü.
Zenfone 6'nın boyutu sıkıntı değilse alabilirsin. Ona benzer boyutta telefon isteyenler için en iyi f/p ürünü.
erenisbilir Hectopat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 269 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2014 #6 Egemen dedi: Zenfone 6'nın boyutu sıkıntı değilse alabilirsin. Ona benzer boyutta telefon isteyenler için en iyi f/p ürünü. Genişletmek için tıkla... Ben de araştırmaya üşendiğimden direkt soruyorum, Note 3'den iyi mi Zenfone 6 ?
Egemen dedi: Zenfone 6'nın boyutu sıkıntı değilse alabilirsin. Ona benzer boyutta telefon isteyenler için en iyi f/p ürünü. Genişletmek için tıkla... Ben de araştırmaya üşendiğimden direkt soruyorum, Note 3'den iyi mi Zenfone 6 ?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 25 Ağustos 2014 #7 Note 3 daha iyi tabii ki de ancak 700 TL'ye nerden Note 3 bulacaksın ?
H Hunter-58 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2014 #8 Aslinda 800 civari 2.el temiz bir G2 bulunabilir mi?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 25 Ağustos 2014 #9 Temiz bir 2. el G2 bulamazsınız o fiyata. En azından 32 GB'lık modeli bulunmaz.