Discovery'nin Ekranı Kırıldı

@Mr. J Ben power bank ve Zenfone 6 öneririm. Şarj beklentisi olan biri için power bank önemli.

Evet, silinmiştir.
ZF6 aldığım zaman büyük gelir korkusu var. Sonuçta 3 sene boyunca kullanacağım. E5 ise arayüzü güzel, stabil oldu ve uzun zamandır içimde samsung deneme isteği var.

Performans olarak cihazların aralarında net olarak farkedilir bir fark olacağını sanmıyorum. Ben, ekran boyutu büyük olan cihazda film izlemenin daha keyifli olacağını düşünduğümden Zenfone 6 önerdim. Ayrıca uzun vadede 2 GB RAM avantaj sağlayabilir. Arayüz olarak da Zenfone 6 daha stabil. Uzun zaman kullanacağından ben Zenfone 6'yı daha uygun görüyorum.

Teşekkürler. Gidip ZF6 ve E5'i deneyerek alacağım. Şimdi 2 ay ne yapacağım ben telefonsuz. Aklımda 50 liraya dandik birşey alıp simkartımı ona takmak var.

Benim tavsiyem Android One olurdu.Her güncellemeyi ilk siz alırsınız.Benim güncellemem nerede derdiniz olmaz.Telefonu kendim inceledim gayet hoş bir yapısı var.Arkasında da Google duruyor.Bence olmuş.Uzun süre götürür sizi.

800 TL'ye Zenfone 6 var ancak sizin istediklerinize uygun olarak biraz daha fazla fiyata sahip olan LG G2 var, şarjı 2 gün gidebiliyor ve performans canavarı. Aldıktan sonra onu alın bari sonra değiştirmek zorunda kalmayın.

800 TL'ye Zenfone 6 var ancak sizin istediklerinize uygun olarak biraz daha fazla fiyata sahip olan LG G2 var, şarjı 2 gün gidebiliyor ve performans canavarı. Aldıktan sonra onu alın bari sonra değiştirmek zorunda kalmayın.
Abim G2 kullanıyor, eniştem ve dayım da öyle. G2 çok güzel bir telefon ancak bir o kadar narin. Ben telefonu absürd bir şekilde kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…