P pusat57 Ziyaretçi 1 Eylül 2014 #41 BilgisayarKurdu dedi: Asistan hortumu boğazına sokmaya kalkmazsa hissetmezsin bile. Genişletmek için tıkla... Güldürdün ya. Ne biliyim sokmaz her halde.
BilgisayarKurdu dedi: Asistan hortumu boğazına sokmaya kalkmazsa hissetmezsin bile. Genişletmek için tıkla... Güldürdün ya. Ne biliyim sokmaz her halde.
ForMyMaster Hectopat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 180 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #42 BilgisayarKurdu dedi: Asistan hortumu boğazına sokmaya kalkmazsa hissetmezsin bile. Genişletmek için tıkla... Korkutmayın milleti sonra dişçiden korkuyoruz iğneden korkuyoruz diyorsunuz
BilgisayarKurdu dedi: Asistan hortumu boğazına sokmaya kalkmazsa hissetmezsin bile. Genişletmek için tıkla... Korkutmayın milleti sonra dişçiden korkuyoruz iğneden korkuyoruz diyorsunuz
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.476 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 1 Eylül 2014 #43 Hayır yani asistanın ağzıma sürekli bir şeyler sokması hoşuma gitmedi bunu belirtmek istiyorum burada Bence bu korkulması gereken bir durum
Hayır yani asistanın ağzıma sürekli bir şeyler sokması hoşuma gitmedi bunu belirtmek istiyorum burada Bence bu korkulması gereken bir durum
onurr Hectopat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 472 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #44 Silinen üye dedi: Çok tavsiye edilen eski bir yere gidiyorum. Ata diye bir yer. He birde elma çok yerim ekşi elma. Ve genelde serttir. Genişletmek için tıkla... Elmada sert mi? O zaman dolgunun anlamı ne? O kadar basit düşmez. Tabi çok yıpranmışsa tabii doktor gibi bilmiyorum . Hiç bir şeyin garantisi yok ki.
Silinen üye dedi: Çok tavsiye edilen eski bir yere gidiyorum. Ata diye bir yer. He birde elma çok yerim ekşi elma. Ve genelde serttir. Genişletmek için tıkla... Elmada sert mi? O zaman dolgunun anlamı ne? O kadar basit düşmez. Tabi çok yıpranmışsa tabii doktor gibi bilmiyorum . Hiç bir şeyin garantisi yok ki.
yatik800 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #45 Dört dişime dolgu yaptırdım ve diş teli kullanıyorum tek sevmediğim kısım asistanın hortumu boğazıma kadar sokması.
Dört dişime dolgu yaptırdım ve diş teli kullanıyorum tek sevmediğim kısım asistanın hortumu boğazıma kadar sokması.
ForMyMaster Hectopat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 180 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #47 Ne asistanlar varmış be bizimkiler diş ile dudağın arasına koyup bekliyor.
onurr Hectopat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 472 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #48 yatik800 dedi: Dört dişime dolgu yaptırdım ve diş teli kullanıyorum tek sevmediğim kısım asistanın hortumu boğazıma kadar sokması. Genişletmek için tıkla... Ben de tel kullanıyorum. Arkadaş artık fırçalamaktan yoruldum. Diş fırçalamak için giriyorum yarım saat çıkmıyorum.
yatik800 dedi: Dört dişime dolgu yaptırdım ve diş teli kullanıyorum tek sevmediğim kısım asistanın hortumu boğazıma kadar sokması. Genişletmek için tıkla... Ben de tel kullanıyorum. Arkadaş artık fırçalamaktan yoruldum. Diş fırçalamak için giriyorum yarım saat çıkmıyorum.
ForMyMaster Hectopat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 180 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #49 Suyu dışarı atmaya yarıyor aletlerden bazılarında su da var.
P pusat57 Ziyaretçi 1 Eylül 2014 #50 Altı üstü diş ne olabilir ki derim ama öyle değilmiş ya. Açık beyin ameliyatı yaptırıyoruz sanki.