Dishonered Türkçe yama çalışmıyor

Oyun konumunu doğru seçtiğinize emin misiniz? Kurulum yapmadan önce sizden oyunun konumunu seçmenizi ister.
Eğer konumu doğru seçtiyseniz oyunun yüklü olduğu konuma gidin yama bir klasörün içine çıkmışsa o klasörden oyunun bulunduğu klasöre dosyaları taşıyın.

Oyun konumunu doğru seçtiğinize emin misiniz? Kurulum yapmadan önce sizden oyunun konumunu seçmenizi ister.
Eğer konumu doğru seçtiyseniz oyunun yüklü olduğu konuma gidin yama bir klasörün içine çıkmışsa o klasörden oyunun bulunduğu klasöre dosyaları taşıyın.

Oyunun klasörünü doğru seçtiğine emin misin, oyun orijinal mi?

2. yama exe klasörünü istiyor bende onu seçtim ama olmadı 1. yamada hangi klasörü anlamadım direk ana klasörü dıshonered definity Edition klasörünü seçtim yine olmadı.
Oyunun konumuna herhangi bir dosya gelmemiş
Oyun orijinal.

Oyunu Steam'den mi aldın?

Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrulayıp yamayı tekrar kurmayı deneyin.

Game Pass üzerinden.
Nasıl yama yaptın derseniz aşağıdaki özelliği getirmişler.

Sağ üstte bildirimlerin solunda coin işareti gibi bir şey var ona tıkla Xbox Insider programı indir ve aç ardından.
Ön izlemeler bölümüne girip Windows Gaming izlemesine katıl sonra tekrar Xbox uygulamasını aç.
Profil>ayarlar>genel>gelişmiş yükleme ve yönetim özelliklerini kullanın tikini aç.
Artık tüm oyun dosyaları serbest olacaktır.

İyi de Game Pass size oyun dosyalarına erişim veriyor mu ki?
Benim bildiğim kadarıyla Xbox üzerinden kurulan oyunlara mod desteği yoksa türkçe yama kurulamıyor.

XBOX için türkçe yama yapmak aşırı zor işlem, Dishonored 2 için yapmayı düşünüyordum fakat oyun dosyalarına erişmeyi çok zorlaştırmışlar. Oyunu Steam'den 8 liraya alabilirsin ya da bu zahmetli işlemi uygulayabilirsin;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi de Game Pass size oyun dosyalarına erişim veriyor mu ki?
Benim bildiğim kadarıyla Xbox üzerinden kurulan oyunlara mod desteği yoksa Türkçe yama kurulamıyor.

Xbox için Türkçe yama yapmak aşırı zor işlem, Dishonored 2 için yapmayı düşünüyordum fakat oyun dosyalarına erişmeyi çok zorlaştırmışlar. Oyunu Steam'den 8 liraya alabilirsin ya da bu zahmetli işlemi uygulayabilirsin;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O kilidi kaldırdılar yukarıda söylediğim yöntemle programsız erişebiliyosun hatta o yöntemden sonra tüm oyunlara Türkçe yapabilmiştim ama dıshoneredde çalışmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı