Dishonered'da ne yapmam lazım?

Hocam bu oyun önünüze geleni leblebi gibi vurduğunuz oyunlara benzemiyor. Mümkün mertebe çatışmaya girmemeye çalışın. Hem oyun zevki azalır, hem de hemen ölüyorsunuz zaten. Çeşitli büyüleri kullanarak kendi oyun stilinizi oluşturun. Oyunu hiç kimseyi öldürmeden bitirmek de mümkün (evet baş hedefler de dahil). Duvarların arkasını görme büyüsü ile düşmanları izleyebilirsiniz, ışınlanma büyüsü yüksek yerlere çıkmanıza yardımcı olur. Kontrol etme büyüsü ile düşmanları veya fareleri kontrol ederek ilerleyebilirsiniz. Zamanı durdurma büyüsü en sevdiğim. Daha çok şey var, bunları kullanarak oyunu nasıl istiyorsanız öyle oynayabilirsiniz. Aşağıya bir video koydum bir bakın milletin hayal gücüne. Dishonored muadili olmayan bir oyun, RDR2'den sonra en sevdiğimdir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam videoya baktım da, videoda hile falan mı var? Bendeki karakter ne bu kadar zıplayabiliyor ne böyle koşabiliyor ne de bu kadar vuruyor.

Hocam videoya baktım da, videoda hile falan mı var? Bendeki karakter ne bu kadar zıplayabiliyor ne böyle koşabiliyor ne de bu kadar vuruyor.
Oyunda daha yükseğe zıplama skill'i vardı diye hatırlıyorum. Haritalar fazlasıyla detaylı oluyor. Bina içlerinde, ara sokaklarda, yer altlarında falan iyice dolaşın. Rünler bularak yetenekleri ve büyüleri açıyorsunuz. Oyunda kalbi elinize alınca size rünlerin yerini gösteriyor. Oyunun başlarındaysanız karakteriniz bu kadar seri hareket edemeyebilir oynadıkça güçleneceksiniz.

Hocam arıyorum arıyorum yok, hiç bir ek yol yok. Bir tane yer var geçmem gereken NPC döşemişler önüne birini öldürsem hepsi görecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…