Dishonored 2 %100 Türkçe Yama Var mı?

bonjour

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,

İndirime girince Dishonored 2'yi satın aldım ancak diyaloglar, notlar ve rehberler çok olduğu için Türkçe oynamak istedim. Ancak bulduğum Türkçe yama sadece altyazılarda var ve yetersiz(bazen İngilizce diyaloglar da çıkıyor) Oyun içerisindeki notlarda, rehber anlatımlarında..vs Türkçe olmadığı için yamanın pek bir esprisi kalmadı. Var mıdır acaba daha iyisi, daha sonra çıkanı..vs? Hiç %100 Türkçe yama ile oynayan oldu mu?

Oyunçeviri platformu Far Cry New Dawn gibi aptalca oyunları çevireceğine keşke bu tarz kaliteli oyunları çevirse, söyleyince de trip atıp sinirleniyorlar. New Dawn oyunu Türkçe olsa ne olur olmasa ne olur.

Ben dishonored 2'nin türkçe yamasına hiç denk gelmedim. Oyuna az talep olduğundan dolayı büyük ihtimalle kimse uğraşmamış. Oyuna o kadar talep az ki yapımcısı gelecek için yeni dishonored oyunu yapmayacağını açıklamıştı.

Bayağı iyi bir oyun, neden tutmadı şaşırdım açıkçası. Ben çok seviyorum 1. oyunu harikaydı.

Donanımhaber'in yaptığı yamadan başka yama yok ve o da tam %100 değil henüz.

Evet bende bunu kullanıyorum ama yetersiz :/

Oyunçeviri platformu Far Cry New Dawn gibi aptalca oyunları çevireceğine keşke bu tarz kaliteli oyunları çevirse, söyleyince de trip atıp sinirleniyorlar. New Dawn oyunu Türkçe olsa ne olur olmasa ne olur.

Kesinlikle haklısın, Dishonored'ı çevirmişlerdi, Dishonored 2'yi çevirseler çok iyi olurdu.

Buna bir bakın isterseniz.

Buna bir bakın isterseniz.

Üyeliğim olmadığı için linkleri göremiyormuşum.

Kesinlikle haklısın, Dishonored'ı çevirmişlerdi, Dishonored 2'yi çevirseler çok iyi olurdu.
Onlar artık çeviri yapmıyor diye biliyorum. Çeviri zamanları yeni olabilir ama o oyunların çoğu önceden zaten çevrilmiş oyunlar. Farkettiyseniz devam eden projeler bölümü de boş ve çok küçük ve genelde çok küçük oyunlarda yama yapıyorlar.
1564241141569.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı