Dishonored 2 vs Prey

Nicksiz42

Hectopat
Forumdaki ilk konumu açmış bulunmaktayım :)
arkadaşlar playstore sitesinde oyunlar yıl sonu indirimine girmiş ve bende oyun alacağım. 2 oyun arasında kaldım. Dishonored 2 mi önerirsiniz yoksa Prey'i mi önerirsiniz? İkisinin fiyatları da aynı. Nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

gözün kapalı dishonored 2 al derim prey tamamen abartılı balon bir oyun atmosferi ve hikayesi idare eder ama görev yapisi fln çok sıkıcı gelmişti bana aksiyonda garip yaratıklarlamı dövüştüğümüzdenmi bilmiyorum ama çok karmaşık nereye vurduğunu anlamiyorsun kısacası dishonored 2

Dishonored ve Dishonored 2 çok iyidir.
Oyunun Türkçe desteği yok sanırım. Çok bir sıkıntı yaratırmı oyunu oynarken?
gözün kapalı dishonored 2 al derim prey tamamen abartılı balon bir oyun atmosferi ve hikayesi idare eder ama görev yapisi fln çok sıkıcı gelmişti bana aksiyonda garip yaratıklarlamı dövüştüğümüzdenmi bilmiyorum ama çok karmaşık nereye vurduğunu anlamiyorsun kısacası dishonored 2
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı