Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.307 Makaleler 23 Çözümler 20 19 Mayıs 2025 #11 Bence iptal oldu ama umarım yanılıyorumdur. İki oyununu da severek oynamış biri olarak üçüncü oyununun gelmesini isterim.
Bence iptal oldu ama umarım yanılıyorumdur. İki oyununu da severek oynamış biri olarak üçüncü oyununun gelmesini isterim.
Y yekos Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #12 Dishonored'i bilmemde profile bayıldım ondan girdim "ı always accomplish my mission" Oha adam 2 sene önce yazmış.
Dishonored'i bilmemde profile bayıldım ondan girdim "ı always accomplish my mission" Oha adam 2 sene önce yazmış.
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.918 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #13 Hikaye mekanik tasarım 3'lüsünün iyi yapıldığı nadir bir seriydi. Genelde 2 tanesini tutturursak seviniyoruz yani. O yüzden devam oyunu çok iyi olur.
Hikaye mekanik tasarım 3'lüsünün iyi yapıldığı nadir bir seriydi. Genelde 2 tanesini tutturursak seviniyoruz yani. O yüzden devam oyunu çok iyi olur.