Dishonored gibi oyun önerisi

Dishonored'i bitirdim ve bayağı beğendim.
Dishonored'in tadını veremese de aratmayacak oyunlar arıyorum.
Önceki nesil olursa çok iyi olur, Xbox 360'ta oynayabilirim.
Assassin's Creed'leri beceremiyorum, tıkanıp kaldım daha ilk bölümlerden birinde.

Yanılmıyorsam XBox 360 için MGS V: TPP çıkmıştı. Onu önerebilirim. Çıkan MGS oyunlarında hikayedeki kronolojik sıra olarak 3. oyun olması gerek. Hikayeyi pek anlamayabilirsiniz ama oynanış olarak Dishonered'ı beğendiyseniz MGS'ye bayılacaksınız.

Yanılmıyorsam XBox 360 için MGS V: TPP çıkmıştı. Onu önerebilirim. Çıkan MGS oyunlarında hikayedeki kronolojik sıra olarak 3. oyun olması gerek. Hikayeyi pek anlamayabilirsiniz ama oynanış olarak Dishonered'ı beğendiyseniz MGS'ye bayılacaksınız.

Teşekkürler.
Bu oyunların türü ne oluyor acaba?
First Person Killer gibi bir şey bulamadım.

Aradığınız şey stealth mekaniği anladığım kadarıyla. Stealth mekaniği ağır basan oyunları ufak bir aramayla bulabilirsiniz. Sonuçta sadece bu mekaniğin üstüne kurulu oyunlar da olduğu gibi bunu ufak bir eklenti gibi kullanan oyunlarda var. Beğeninize göre incelemelere bakıp oynayabilirsiniz.

Arayanlar için ekleme yapayım.

Mark of The Ninja​
Splinter Cell Conviction​
Splinter Cell Blacklist​
Metro 2033​
Metro Last Light​
Thief Deadly Shadows​
Thief (2014)​
Hitman Absolution​
Far Cry 3​
Far Cry 4​
Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain​
Sniper Elite 3​

Arayanlar için ekleme yapayım.

Mark of The Ninja​
Splinter Cell Conviction​
Splinter Cell Blacklist​
Metro 2033​
Metro Last Light​
Thief Deadly Shadows​
Thief (2014)​
Hitman Absolution​
Far Cry 3​
Far Cry 4​
Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain​
Sniper Elite 3​
Far Cry 4 gerçekten açık dünyası olsun, hikayesinde açıkcılık olsun her zaman önerdiğim bir oyundur tavsiye ederim.

Dishonored'ı gizlilik oyunu olduğu için değil, yakın dovüşleri ve hareket özgürlüğü nedeniyle oynayanlar için Dying Light güzel bir tercih olabilir.

Benim oynarken Dishonored'a çok benzettim Dying Light'ı. Kıpırtı (Blink) yeteneğinin yerine geçen bir tırmanma kancası bile mevcut.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı