ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 10 Haziran 2022 #11 MustafaİRen dedi: Hocam kaç senelik bir oyunun Tool'unu vermezlerse asıl ayıp ederler, oyun en son 2017'de güncelleme almış Genişletmek için tıkla... Oyun eski diye Toolunu verecekler diye bir zorunluluk yok. İsterse 2000 oyunu olsun. Adam karışma oyunuma diyebilir.
MustafaİRen dedi: Hocam kaç senelik bir oyunun Tool'unu vermezlerse asıl ayıp ederler, oyun en son 2017'de güncelleme almış Genişletmek için tıkla... Oyun eski diye Toolunu verecekler diye bir zorunluluk yok. İsterse 2000 oyunu olsun. Adam karışma oyunuma diyebilir.
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #12 ReloadingData dedi: Oyun eski diye toolunu verecekler diye bir zorunluluk yok. İsterse 2000 oyunu olsun. Adam karışma oyunuma diyebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam vallaha en kötü oyunceviri.net'den yardım alacağım, onda Tool'ları vardı, eğer ki bir 200 TL falan teklif edersem verebilirler gibi.
ReloadingData dedi: Oyun eski diye toolunu verecekler diye bir zorunluluk yok. İsterse 2000 oyunu olsun. Adam karışma oyunuma diyebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam vallaha en kötü oyunceviri.net'den yardım alacağım, onda Tool'ları vardı, eğer ki bir 200 TL falan teklif edersem verebilirler gibi.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 10 Haziran 2022 #13 MustafaİRen dedi: Hocam vallaha en kötü oyunceviri.net'den yardım alacağım, onda Tool'ları vardı, eğer ki bir 200 TL falan teklif edersem verebilirler gibi. Genişletmek için tıkla... Size kolay gelsin. 200 TL iyi bir şey alınamıyor bile maalesef. Onlara 20 kuruş gibi gelecektir.
MustafaİRen dedi: Hocam vallaha en kötü oyunceviri.net'den yardım alacağım, onda Tool'ları vardı, eğer ki bir 200 TL falan teklif edersem verebilirler gibi. Genişletmek için tıkla... Size kolay gelsin. 200 TL iyi bir şey alınamıyor bile maalesef. Onlara 20 kuruş gibi gelecektir.
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #14 ReloadingData dedi: Size kolay gelsin. 200 TL iyi bir şey alınamıyor bile maalesef. Onlara 20 kuruş gibi gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunceviri.net ile aram biraz iyidir birazcık şansım olabilir yani. O da olmadı diyelim korsan yollarla ses dosyasına erişmeyi deneyeceğim (Linux yöntemiyle) @ReloadingData Bir sitede Tool'u paylaşmışlar, sence ne kadar doğrudur? Son düzenleme: 10 Haziran 2022
ReloadingData dedi: Size kolay gelsin. 200 TL iyi bir şey alınamıyor bile maalesef. Onlara 20 kuruş gibi gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunceviri.net ile aram biraz iyidir birazcık şansım olabilir yani. O da olmadı diyelim korsan yollarla ses dosyasına erişmeyi deneyeceğim (Linux yöntemiyle) @ReloadingData Bir sitede Tool'u paylaşmışlar, sence ne kadar doğrudur?
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 10 Haziran 2022 #15 Bence yine de toolu istemeyi bir deneyin. Verirlerse ne güzel vermezlersede kaybedeceğiniz bir şey yok sonuçta.
Bence yine de toolu istemeyi bir deneyin. Verirlerse ne güzel vermezlersede kaybedeceğiniz bir şey yok sonuçta.
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #16 TBTURK dedi: Bence yine de toolu istemeyi bir deneyin. Verirlerse ne güzel vermezlersede kaybedeceğiniz bir şey yok sonuçta. Genişletmek için tıkla... Şimdi Bethesda'a mail gönderiyorum zaten, inşallah kabul ederlerde uzun zamandır uğraştığım bu seslerin hepsi boşa gitmez.
TBTURK dedi: Bence yine de toolu istemeyi bir deneyin. Verirlerse ne güzel vermezlersede kaybedeceğiniz bir şey yok sonuçta. Genişletmek için tıkla... Şimdi Bethesda'a mail gönderiyorum zaten, inşallah kabul ederlerde uzun zamandır uğraştığım bu seslerin hepsi boşa gitmez.
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 10 Haziran 2022 #17 MustafaİRen dedi: En kötü oyunceviri.net'den yardım alacağım. Genişletmek için tıkla... Oyun çeviri ekibi bu işleri bırakmadı mı hocam? Ben mi yanlış biliyorum?
MustafaİRen dedi: En kötü oyunceviri.net'den yardım alacağım. Genişletmek için tıkla... Oyun çeviri ekibi bu işleri bırakmadı mı hocam? Ben mi yanlış biliyorum?
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #18 TBTURK dedi: Oyun çeviri ekibi bu işleri bırakmadı mı hocam? Ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Bıraktı fakat Tool'unu tutuyorlardır silmemişlerdir yani. TBTURK dedi: Oyun çeviri ekibi bu işleri bırakmadı mı hocam? Ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Ayrıca mail gönderdim, sence ingilizceyi güzel yazmış mıyım?
TBTURK dedi: Oyun çeviri ekibi bu işleri bırakmadı mı hocam? Ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Bıraktı fakat Tool'unu tutuyorlardır silmemişlerdir yani. TBTURK dedi: Oyun çeviri ekibi bu işleri bırakmadı mı hocam? Ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Ayrıca mail gönderdim, sence ingilizceyi güzel yazmış mıyım?
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 10 Haziran 2022 #19 MustafaİRen dedi: Ayrıca mail gönderdim, sence ingilizceyi güzel yazmış mıyım? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum dostum ingilizcem iyi değil benim. Seninki benimkinden iyidir.
MustafaİRen dedi: Ayrıca mail gönderdim, sence ingilizceyi güzel yazmış mıyım? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum dostum ingilizcem iyi değil benim. Seninki benimkinden iyidir.
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #20 TBTURK dedi: Bilmiyorum dostum İngilizcem iyi değil benim. Seninki benimkinden iyidir. Genişletmek için tıkla... Vermediler :/
TBTURK dedi: Bilmiyorum dostum İngilizcem iyi değil benim. Seninki benimkinden iyidir. Genişletmek için tıkla... Vermediler :/