Dişi kedi erkeğe tıslıyor

merssj

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dişi kedimizi çiftleştirmek istediğimiz için eve erkek kedi getirdik bir birkaç saat oldu erkek kedi çok sakin bir kedi ama benim kedim sürekli hırlıyor tıslıyor yanına yaklaştırmıyor erkek kedi çok tepki vermedi bir kez bağırmaya başlayıp üstüne yürüdü birbirlerine girdiler sonra şu anda da birbirlerini izliyorlar sizce nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım dişi kedim istemiyor mu acaba?

Sizin dişiyi erkeğin yanına yollamanız lazımdı.

Öyle olmuyor buna hemen öyle cinsellik gözüyle bakmayacaksın, öncelikle kedin ona eve gelen yabancı kedi olarak bakıyor. Odana bir anda sokakta bulduğum ne olduğu belirsiz tanımadığın bir kadını koysam sende tepki verirdin değil mi?

Hocam peki ne yapabiliriz onu sormuştum ben.

Bekliyceksiniz. Bir dişi bir erkek kedim var dişi kedi geldik den 2 3 gün sonra yavaş yavaş alışıyorlar.

Kedinizin yanına dişi kedi getirince hiç bir şey yapmıyor ama erkek kediye tıslıyor mu?

Bekliyceksiniz. Bir dişi bir erkek kedim var dişi kedi geldikden 2 3 gün sonra yavaş yavaş alışıyorlar.

Peki nasıl yapalım ikisini bir odaya koyup mu bekleyelim birkaç gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…