Dişi kuşa eş alınır mı?

haktan366

Picopat
Daha fazla  
Dişi kuşum pek yanıma gelmiyor, tek başına takılmak istiyor. Ona bir eş alsak en azından onunla vakit geçirir mi? Hem de erkek kuşlar daha cana yakınlar ben de onu eğitip hem de onunla vakit geçiririm ama benim kuşum 6 aylık yanına 4-5 aylık bir erkek alsam sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dişi kuşum pek yanıma gelmiyor, tek başına takılmak istiyor. Ona bir eş alsak en azından onunla vakit geçirir mi? Hem de erkek kuşlar daha cana yakınlar ben de onu eğitip hem de onunla vakit geçiririm ama benim kuşum 6 aylık yanına 4-5 aylık bir erkek alsam sıkıntı olur mu?
Kuşunuzun türü nedir? 6 aylık kuş eş seçme kabiliyetini kazanmamış olur ileri vadede sıkıntı yaratabilir. Alacağınız erkek baskın ve büyükse çiftleşmeye çalışacak dişiyi daha da strese sokacaktır.

Alınır ama çocukları olabilir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı