MotiXXxx Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #1 Aga bugün maçıma eke koyacağım gibi crossu olan adam geldi, kopyalayınca da siyah oldu Nasıl yapabileceğimi söyler misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2024
Aga bugün maçıma eke koyacağım gibi crossu olan adam geldi, kopyalayınca da siyah oldu Nasıl yapabileceğimi söyler misiniz?
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.562 Makaleler 6 Çözümler 545 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6700 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; GameGaraj NEO 202 Beyaz MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 6 Aralık 2024 #2 Bununla yapıyorsun. GitHub - weedeej/ValorantCC: My very first C# Project. This can change your Valorant crosshair color to ANY color you want. My very first C# Project. This can change your Valorant crosshair color to ANY color you want. - weedeej/ValorantCC github.com
Bununla yapıyorsun. GitHub - weedeej/ValorantCC: My very first C# Project. This can change your Valorant crosshair color to ANY color you want. My very first C# Project. This can change your Valorant crosshair color to ANY color you want. - weedeej/ValorantCC github.com
MotiXXxx Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #3 Xantern dedi: Bununla yapıyorsun. GitHub - weedeej/ValorantCC: My very first C# Project. This can change your Valorant crosshair color to ANY color you want. My very first C# Project. This can change your Valorant crosshair color to ANY color you want. - weedeej/ValorantCC github.com Genişletmek için tıkla... Peki ban yeme gibi bir durum olur mu bir bilgin var mı?
Xantern dedi: Bununla yapıyorsun. GitHub - weedeej/ValorantCC: My very first C# Project. This can change your Valorant crosshair color to ANY color you want. My very first C# Project. This can change your Valorant crosshair color to ANY color you want. - weedeej/ValorantCC github.com Genişletmek için tıkla... Peki ban yeme gibi bir durum olur mu bir bilgin var mı?
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.562 Makaleler 6 Çözümler 545 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6700 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; GameGaraj NEO 202 Beyaz MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 6 Aralık 2024 #4 MotiXXxx dedi: Peki ban yeme gibi bir durum olur mu bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Yok. 1 kez kullanıyorsun, crosshairi bozmadığın sürece öyle kalıyor. Ben de kullandım. Yaklaşık 2 sene önce ayarladım. Ban yemedim.
MotiXXxx dedi: Peki ban yeme gibi bir durum olur mu bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Yok. 1 kez kullanıyorsun, crosshairi bozmadığın sürece öyle kalıyor. Ben de kullandım. Yaklaşık 2 sene önce ayarladım. Ban yemedim.
MotiXXxx Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #5 Xantern dedi: Yok. 1 kez kullanıyorsun, crosshairi bozmadığın sürece öyle kalıyor. Ben de kullandım. Yaklaşık 2 sene önce ayarladım. Ban yemedim. Genişletmek için tıkla... peki bu nasıl kullanılıyor yükledim ama oyuna cross gelmiyor
Xantern dedi: Yok. 1 kez kullanıyorsun, crosshairi bozmadığın sürece öyle kalıyor. Ben de kullandım. Yaklaşık 2 sene önce ayarladım. Ban yemedim. Genişletmek için tıkla... peki bu nasıl kullanılıyor yükledim ama oyuna cross gelmiyor