Dişim sallanıyor normal mi?

ThunReLLs

Centipat
Arkadaşlar merhaba, az önce çikolatalı ekmek yerken (köy ekmeği) ekmek birazcık sert olsa gerek alt ön dişlerimden bir tanesi sallanmaya başladı. Köküne dilimi götürünce çıktığını hissediyorum normal mi yoksa bir dişçiye gitmeli miyim?

Çekilebilir dişçiye git

Eğer az sallanıyorsa ve dişin arası genişse normal fakat çok sallanıyorsa kesinlikle normal değil.

Kusura bakmayın dostlar internette gösterebileceğim adamakıllı resim bulamadım şu dişim sallanıyor alttan dilimle oynadığımda kökünü hissedebiliyorum.

Fazla oynama hocam dişçiye git, yaş kaç bu arada.

Hocam yaşım 16 anneme söyledim durumumu evde babaannem var hasta ona bakmakla yükümlü maalesef onun yüzünden götüremiyor beni kendi başıma ne yapabilirim?
Kendine başına tek yapabileceğin şey üzerinde bir şey yememek. Diş kırılabilir. Kendi başına dişçiye gidemezsin zaten.

Hocam dişim sizce en fazla kaç gün dayanır?
Ölene kadar da dayanabilir, 2-3 hafta sonra kırılabilir, çürük oluşabilir, iltihap oluşabilir. Garantisini veremeyiz. Ama dişe baskı yaptıkça durumu kötüye gittiğini hissedebilirsiniz.

Hocam yaşım 16 anneme söyledim durumumu evde babaannem var hasta ona bakmakla yükümlü maalesef onun yüzünden götüremiyor beni kendi başıma ne yapabilirim?
Napabilirsin bilememde hastaneye tek gitme, veli/vasi olmadan kabul etmiyor devlet hastaneleri, özellerde durum nasıl bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…