R reyzin Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 Biraz önce simit yerken dişimde birden bir ağrı hissettim. Baktığımda sol arkada üçüncü dişimin yamulduğunu gördüm. Kanama yok, ağrı yok, biraz sızlıyor sadece. Doktora gimeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023
Biraz önce simit yerken dişimde birden bir ağrı hissettim. Baktığımda sol arkada üçüncü dişimin yamulduğunu gördüm. Kanama yok, ağrı yok, biraz sızlıyor sadece. Doktora gimeli miyim?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.478 Makaleler 3 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #2 Git çıkacaktır muhtemelen.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 2 Aralık 2023 #3 Kırılmış dişi başka şekilde anlıyor da olabilirsin. En son leblebi yerken çürük dişimi kırmıştım, arasına bir şey girdi sanmıştım, baktık kırılmış Bİ dişçiye görün, telefonla falan fotoğrafını çek dişin kendin de anlamaya çalış.
Kırılmış dişi başka şekilde anlıyor da olabilirsin. En son leblebi yerken çürük dişimi kırmıştım, arasına bir şey girdi sanmıştım, baktık kırılmış Bİ dişçiye görün, telefonla falan fotoğrafını çek dişin kendin de anlamaya çalış.