Dişime dolgu yapıldı

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.139
P

pusat57

Ziyaretçi
Arkadaşlar daha önce konu açmıştım. Dişime dolgu yapıldı bugün hiç acı yok ama saat 5:30'dan beri hala morfinin etkisi var. Ama bir sorunum dişlerimi kapatınca dolgu yapılan tam oturmuyor. @BilgisayarKurdu

Alışırsınız... Çeninizi kapatınca alt ve üst dişler birleşir. Önceden farklı bir konumda birleşiyordu şimdi farklı.
Yani doğal bir şey :D. Tabii endişeleniyorsanız doktorunuza danışın. Benim de ilk dolgumda böyle bir his vardı. Hatta doktor fazla dolgu yapmış sanıyordum. :D

Dolguda zaten acı olmaz :) Uyuşturucunun etkisi gün içerisinde tamamen yok olur, biraz zaman alıyor tam olarak geçmesi.

Ağzına tam olarak oturup oturmadığını operasyon esnasında test etmen gerekirdi aslında. Ağzını kapatıp açtırdıklarında da var mıydı bu sorun?
Ben bir anormallik hissedersem direkt olarak söylüyorum, ona göre kesip biçiyorlar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı