Disiplin cezası verilmeden okul değiştirilirse ne olur?

EKAloji

Hectopat
Makaleler
5
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Okulda tutunak tutuldu ama daha disiplin kurulu toplanmadı, ifade vermedik; ben okulu açığa aldırırsam okuldan ceza verebilirler mi?

Ne yaptığına bağlı. Duruma göre disiplin cezan siciline işler zaten direkt. Ama ağırdan alıyorlar genelde.

Sadece tutanak ile bişey olmuyor diye biliyorum, ne yaptınız?
Ne yaptığına bağlı. Duruma göre disiplin cezan siciline işler zaten direkt. Ama ağırdan alıyorlar genelde.
Hoca bekle dedi, beklemedik; olay bu kadar. Öğretmene saygısızlık yazmışlar.

Haftaya disiplin kurulu toplanacak dediler dün, geçen haftada aynısı denmişti ama neyse, ben okuldan kaydını aldırınca sorun olmaz diye düşünüyorum.

Hocam sırf bunun için mi değişeceksiniz okulu. Gerek yok eğer sadece buysa. Bir şey olacağını da sanmam. En fazla 2-3 gün uzaklaştırma alırsınız diyeceğim de onu da vereceklerini sanmam.

Okulda tutunak tutuldu ama daha disiplin kurulu toplanmadı, ifade vermedik; ben okulu açığa aldırırsam okuldan ceza verebilirler mi?

Tek tutanakla hemen disiplin vereceklerini düşünmüyorum ben 11.sınıftayken 7,8 tutanak dosyam vardı en sonunda ailemi arayıp ya okuldan alın ya da biz atacağız demişlerdi en sonunda açığa geçtim bende ama dediğim gibi tek tutanakla direk disiplin vereceklerini düşünmüyorum.

Aldırma kanka, git hocaya özür dile.
Yok, başlarım onun egosuna özür falan dilemem, dilesem de işe yaramaz zaten.

Hocam sırf bunun için mi değişeceksiniz okulu. Gerek yok eğer sadece buysa. Bir şey olacağını da sanmam. En fazla 2-3 gün uzaklaştırma alırsınız diyeceğim de onu da vereceklerini sanmam.
Yok, asıl amacım açığa geçmek de bu tutanak mevzusu peşimden gelir diye soruyorum.
Umarım, teşekkürler.

Yok, asıl amacım açığa geçmek de bu tutanak mevzusu peşimden gelir diye soruyorum.
Hocam geç açığa gelirse de gelsin. Bekleyin dediği zaman derste miydin ayrıca?

Umarım, teşekkürler.

Dostum açığa geçmek gibi bir düşüncen varsa kesinlikle geçmelisin okullarda verilmeye çalışan saçma sapan disiplin ve gereksiz hocalarla vakit kaybedeceğine kendi kendine daha doğru daha rahat bir kafayla yol çizebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…