Disiplin yedim

Konuyu yumusatma kısmını sizin için demedim hocam genelde yazan arkadaşların tavrı için dedim ve dövülen tarafa gidip pişmanlığını dile getirmesini söylüyorum zaten o açıdan bakıyorum yaptığının yanlış olduğunu dile getiriyorum ama anladığım kadarı ile korku ve pişmanlık var arkadaş da gidip düzgünce özür dileyerek dövülen tarafın kararına kalmasi gerektigini belirtiyorum zaten çoğu kişi cezanı al gibi kesin yargılar da bulunmuş. Bırakalım da kararını dayak yiyen versin

Abi yok olay fena büyüdü kadın gereği yapılmazsa milli eğitime gidecekmiş ben özürümü hem annesinden hemde arkadaşdan diledim
Dostum konuyu fazla uzatmaya bölmeye gerek yok YAPTIĞIN YANLIŞ git ve düzgün bir şekilde bu arkadaşın ile konuş annesi ile değil anladığım kadarı ile annesi yeni modern annelerden baktın yapabileceğin birşey yok şikayet sonrası müdüre ya da müfettiş'e düzgün bir şekilde anlat yanlış yaptığını özür dilediğini pişman olduğunu dile getir.

Son düzenleme:
abi annesine özür dilememin sebebi annesi şikayetçi çocuk değil

abi annesine özür dilememin sebebi annesi şikayetçi çocuk değil
Kardeşim özür dilemedin diyelim ne olacak? Çocuğun sırtına ufak bi vurdun diye mahkemeye mi çıkartıcaklar. Bi dik duruşun olsun, yaptıklarının arkasında dur. Annesine de söyle doğru düzgün çocuk yetiştirsin ondan sonra gelsin özür istesin. İstersen numarasını ver ben konuşuyum.

Annesi çocuk adına şikayetci olur zaten
Sen kendin gidip çocuk ile konuştun mu ?
evet konuştum ben zaten böyle bir şey istemiyorum ama annem çok kararlı bir şikayet için bu kadar ileri gitmesini beklemezdim dedi D:

Aynen bu kafayla devam sen bir gün adam *ldürsen yine pişman olmaz bu kafayla mahkemeye çıkarsın.

Evet konuştum ben zaten böyle bir şey istemiyorum ama annem çok kararlı bir şikayet için bu kadar ileri gitmesini beklemezdim dedi D:

O zaman senin durumunda yapacak bir şey yok bir hata yapmissin ve bu işe aileler mudahele olmadan cozmediginiz için aileler olayı büyütmüş anladığım kadarı ile

Yav siz ne kadar canisiniz sanki 20 yaşında birisi daha çocuk çocuk her hareketi dopdoğru olacak her şeyi düzgün yapacak diye bir şey yok hata yapacak asıl olay hatayı anlayıp düzeltmek hatasının farkında inşallah düzeltirsin ve bir dahaki yapmazsın kardeşim.

Çalışkan olduğunu niye belirttin ki? Zeki ve ahlaklı olmak birkaç tane saçma sapan denklemi bilmek ile olmuyor. umarım cezanı alırsın.

Niye birbirinizi kırıyorsunuz kardeşim? Zaten bir sene sonra görmeyeceksin.

Ve sende disiplin yiyeceğini mi düşünüyorsun? Biz bundan da fazlasını yaptık bir şey olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…