Disk 0 Bölüm 1 ve 4 nedir?

arnulfo.kayceon

Hectopat
Bilgisayara format attım fakat şu resimdeki disk 0 bölüm kısımlarını anlamadım, bir türlü silinmiyor da. Bir danışmak istedim. Nedir bunlar?

Dosya Ekleri

• IMG-20210920-WA0030.jpeg
    115,5 KB · Görüntüleme: 518
Onları format atarken disk bölümü seçtiğiniz ekranda sildiniz mi? Sildiyseniz sorun yok kurulumdan sonra yeniden oluşuyorlar Windows oluşturuyor onları sistem için.

Windows'un kendi kurduğu disk bölümleri, karışmayın onlara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onları format atarken disk bölümü seçtiğiniz ekranda sildiniz mi? Sildiyseniz sorun yok kurulumdan sonra yeniden oluşuyorlar Windows oluşturuyor onları sistem için.

Evet kurarken çok fazla vardı çoğunu sildim bir bölüme dokundurtmadı burada da böyle olmuş. Anladım şimdi normal bir şey olduğunu. Teşekkürler

Kurulum ekranında tüm bölümleri sildiğinizde ayrılmamış alan diye bir şey kalıyor ve onu seçip ileri deyip kuruluma devam ediyorsunuz. Eğer böyle yaptıysanız merak etmeyin. Şuanda oluşan disk bölümleri yeni oluştular. Yani şimdiki Windows'unun çalışması için gerekliler. Ama dediğim gibi yapmadıysanız eski Windows'unuzun disk bölümleri de kalmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…