Disk 0 Bölüm 1 ve 4 nedir?

arnulfo.kayceon

Hectopat
Katılım
16 Şubat 2020
Mesajlar
541
Bilgisayara format attım fakat şu resimdeki disk 0 bölüm kısımlarını anlamadım, bir türlü silinmiyor da. Bir danışmak istedim. Nedir bunlar?
 

Dosya Ekleri

  • IMG-20210920-WA0030.jpeg
    IMG-20210920-WA0030.jpeg
    115,5 KB · Görüntüleme: 518
Onları format atarken disk bölümü seçtiğiniz ekranda sildiniz mi? Sildiyseniz sorun yok kurulumdan sonra yeniden oluşuyorlar Windows oluşturuyor onları sistem için.
 
Kurulum ekranında tüm bölümleri sildiğinizde ayrılmamış alan diye bir şey kalıyor ve onu seçip ileri deyip kuruluma devam ediyorsunuz. Eğer böyle yaptıysanız merak etmeyin. Şuanda oluşan disk bölümleri yeni oluştular. Yani şimdiki Windows'unun çalışması için gerekliler. Ama dediğim gibi yapmadıysanız eski Windows'unuzun disk bölümleri de kalmış olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı