Eser Yardımcı Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 2 4 Kasım 2020 #1 İki Disk'imi birleştiremiyorum, ayrıca bilgisayar kapanıp açılınca disk kayboluyor. Kaybolan Disk'in boyu 60 GB. VHD Genişletme yapamıyorum. Dosya Ekleri sorun.png 20,1 KB · Görüntüleme: 56
İki Disk'imi birleştiremiyorum, ayrıca bilgisayar kapanıp açılınca disk kayboluyor. Kaybolan Disk'in boyu 60 GB. VHD Genişletme yapamıyorum.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 4 Kasım 2020 #2 Eksik ve hatalı bilgilendirme. Diskler fiziki olarak farklı disk olduğundan birleşmez. Yani iki ayrı disk var sisteminizde. *: RAID Nedir, Nasıl Yapılır? - Technopat. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Diskler fiziki olarak farklı disk olduğundan birleşmez. Yani iki ayrı disk var sisteminizde. *: RAID Nedir, Nasıl Yapılır? - Technopat.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 4 Kasım 2020 #3 Diski birleştirmek için RAID yapmanız lazım ve çıkarılabilir cihazlar için RAID yapamazsınız. Ayrıca anakartın da desteklemesi lazım. Artı 0 Eksi
Diski birleştirmek için RAID yapmanız lazım ve çıkarılabilir cihazlar için RAID yapamazsınız. Ayrıca anakartın da desteklemesi lazım.
KS KS Eser Yardımcı Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 2 5 Kasım 2020 #4 zeki1981 dedi: Diskler fiziki olarak farklı disk olduğundan birleşmez. Yani iki ayrı disk var sisteminizde. *: RAID Nedir, Nasıl Yapılır? - Technopat. Genişletmek için tıkla... hayır tek disk.oyunlar için ayrı bi yeni birim oluşturmuştum fakat laptop kapanıp açılınca kayboluyor bu yüzden birleştirmeye çalışıyorum. Ribozom dedi: Diski birleştirmek için RAID yapmanız lazım ve çıkarılabilir cihazlar için RAID yapamazsınız. Ayrıca anakartın da desteklemesi lazım. Genişletmek için tıkla... RAID nedir cidden bilmiyorum kusura bakmayın lütfen fazla anlamıyorum bu işlerden. Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: Diskler fiziki olarak farklı disk olduğundan birleşmez. Yani iki ayrı disk var sisteminizde. *: RAID Nedir, Nasıl Yapılır? - Technopat. Genişletmek için tıkla... hayır tek disk.oyunlar için ayrı bi yeni birim oluşturmuştum fakat laptop kapanıp açılınca kayboluyor bu yüzden birleştirmeye çalışıyorum. Ribozom dedi: Diski birleştirmek için RAID yapmanız lazım ve çıkarılabilir cihazlar için RAID yapamazsınız. Ayrıca anakartın da desteklemesi lazım. Genişletmek için tıkla... RAID nedir cidden bilmiyorum kusura bakmayın lütfen fazla anlamıyorum bu işlerden.