Lacaw Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #1 Disk 0 ve disk 1'i nasıl birleştirebilirim benim disk 1 ve disk 0'ım da C ve D diskleri ayrı olduğu için hiçbir türlü birleşmiyor. Dosya Ekleri 1645283940519.png 49,1 KB · Görüntüleme: 61
Disk 0 ve disk 1'i nasıl birleştirebilirim benim disk 1 ve disk 0'ım da C ve D diskleri ayrı olduğu için hiçbir türlü birleşmiyor.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.595 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 19 Şubat 2022 #2 Ayrı diskler ise birleştiremezsin.
roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.936 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #3 Fiziksel olarak ayrı diskleri anca RAID ile birleştirebilirsiniz ama önerilen bir şey değil. Disklerden biri giderse komple sistem gider.
Fiziksel olarak ayrı diskleri anca RAID ile birleştirebilirsiniz ama önerilen bir şey değil. Disklerden biri giderse komple sistem gider.
Emre133 Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 297 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #4 Diskler birden fazla bölüme ayrılabilir ve sadece bu ayrılan bölümler birleştirilebilir.
roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.936 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #5 Şurada yazılımsal olarak Windows'ta yapmış. Bunu donanımsal olarak bios'tan yapma, sisteme tek disk gibi göstermek de mümkün diye biliyorum. Uygulamada hiç kullanmadım. Bu video da da sistem yüklü olmayan 2 harici diski birleştiriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şurada yazılımsal olarak Windows'ta yapmış. Bunu donanımsal olarak bios'tan yapma, sisteme tek disk gibi göstermek de mümkün diye biliyorum. Uygulamada hiç kullanmadım. Bu video da da sistem yüklü olmayan 2 harici diski birleştiriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et