Comand23 Hectopat Katılım 30 Haziran 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2019 #11 Cmd'yi yönetici olarak açıp şunları yan yana yazar mısın? Kod:Panoya kopyala DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Bunu yazdığında bekle internetten Windows dosyalarında bozulma varsa düzeltecek.
Cmd'yi yönetici olarak açıp şunları yan yana yazar mısın? Kod:Panoya kopyala DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Bunu yazdığında bekle internetten Windows dosyalarında bozulma varsa düzeltecek.
alpagoo Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 19 Eylül 2019 #12 Comand23 dedi: Cmd'yi yönetici olarak açıp şunları yan yana yazar mısın? Kod:Panoya kopyala DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Bunu yazdığında bekle internetten Windows dosyalarında bozulma varsa düzeltecek. Genişletmek için tıkla... Eyvallah dostum sorun çözüldü.
Comand23 dedi: Cmd'yi yönetici olarak açıp şunları yan yana yazar mısın? Kod:Panoya kopyala DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Bunu yazdığında bekle internetten Windows dosyalarında bozulma varsa düzeltecek. Genişletmek için tıkla... Eyvallah dostum sorun çözüldü.
Comand23 Hectopat Katılım 30 Haziran 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2019 #13 Geçmiş olsun işe yaradığına sevindim.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 25 Kasım 2020 #14 Comand23 dedi: CMD'yi yönetici olarak açıp şunları yan yana yazar mısın? Kod:Panoya kopyala DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Bunu yazdığında bekle internetten Windows dosyalarında bozulma varsa düzeltecek. Genişletmek için tıkla... Ben her türlü şeyi denedim senin dediğini de denemiştim olmuyor nedeni nedir HD Tune'la baktım bir sorun bile yok? Ne yaapbılırım ne onerırsın
Comand23 dedi: CMD'yi yönetici olarak açıp şunları yan yana yazar mısın? Kod:Panoya kopyala DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Bunu yazdığında bekle internetten Windows dosyalarında bozulma varsa düzeltecek. Genişletmek için tıkla... Ben her türlü şeyi denedim senin dediğini de denemiştim olmuyor nedeni nedir HD Tune'la baktım bir sorun bile yok? Ne yaapbılırım ne onerırsın