TangryCrawded Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 26 14 Aralık 2020 #1 Bütün sürücüler güncel. HDD'de güncel fakat Valorant gibi düşük oyunları oynamak istediğimde disk %100'de kullanılıyor ve FPS bir anda 1'e 5'e düşüyor 70 FPS'den. Çözümü varsa yazabilir misiniz? (Superfetch falan kapattım)
Bütün sürücüler güncel. HDD'de güncel fakat Valorant gibi düşük oyunları oynamak istediğimde disk %100'de kullanılıyor ve FPS bir anda 1'e 5'e düşüyor 70 FPS'den. Çözümü varsa yazabilir misiniz? (Superfetch falan kapattım)
Ramazan Horat Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #2 Aynı sorun bendede oluyor.Sanırım ssd almanın vakti geldi.
TangryCrawded Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 26 14 Aralık 2020 #3 Ramazan Horat dedi: Aynı sorun bende de oluyor. Sanırım SSD almanın vakti geldi. Genişletmek için tıkla... SSD'im var fakat bilgisayar benim değil o yüzden pek yaklaşmıyorum takmak yönünde.
Ramazan Horat dedi: Aynı sorun bende de oluyor. Sanırım SSD almanın vakti geldi. Genişletmek için tıkla... SSD'im var fakat bilgisayar benim değil o yüzden pek yaklaşmıyorum takmak yönünde.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.757 Makaleler 8 Çözümler 237 Yer İstanbul 14 Aralık 2020 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları yaparak bu sorundan kurtulmuştum. Bir göz atın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları yaparak bu sorundan kurtulmuştum. Bir göz atın.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 14 Aralık 2020 #5 Windows "Disk Kullanımı %100" Sorunu Nasıl Çözülür? Windows kullanıcılarının genel sorunu haline gelmiş disk kullanımı %100 hatası çözümlerini sizler için adım adım derledik. www.webtekno.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zamanında araştırmıştım. Ek olarak Update kapatma, Defender durdurma gibi işlemleri de yapabilirsin. Update'i kapatmak için "net stop wuauserv" yaz.
Windows "Disk Kullanımı %100" Sorunu Nasıl Çözülür? Windows kullanıcılarının genel sorunu haline gelmiş disk kullanımı %100 hatası çözümlerini sizler için adım adım derledik. www.webtekno.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zamanında araştırmıştım. Ek olarak Update kapatma, Defender durdurma gibi işlemleri de yapabilirsin. Update'i kapatmak için "net stop wuauserv" yaz.
TangryCrawded Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 26 14 Aralık 2020 #6 Blacksidemre dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları yaparak bu sorundan kurtulmuştum. Bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Deneyip döneceğim teşekkür ederim. Blacksidemre dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları yaparak bu sorundan kurtulmuştum. Bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Kralsın abi şimdi oyuna giriyorum ama normal ekranda %50'de kalırdı 0'a düştü attığın için teşekkür ederim. Son düzenleme: 14 Aralık 2020
Blacksidemre dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları yaparak bu sorundan kurtulmuştum. Bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Deneyip döneceğim teşekkür ederim. Blacksidemre dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları yaparak bu sorundan kurtulmuştum. Bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Kralsın abi şimdi oyuna giriyorum ama normal ekranda %50'de kalırdı 0'a düştü attığın için teşekkür ederim.