Muhammed Demir Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 197 Yer Trabzon 31 Aralık 2020 #1 Disk alanım sürekli değişiyor. Bazen düşüyor, bazen yükseliyor.
T tt2na Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 481 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pentester 31 Aralık 2020 #2 Bad sector olabilir, veya kablolarında sorun vardır.
Muhammed Demir Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 197 Yer Trabzon 31 Aralık 2020 #3 tt2na dedi: Bad sector olabilir, veya kablolarında sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Başka sorun olamazmı
tt2na dedi: Bad sector olabilir, veya kablolarında sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Başka sorun olamazmı
T tt2na Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 481 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pentester 31 Aralık 2020 #4 Muhammed Demir dedi: Başka sorun olamaz mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
Muhammed Demir Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 197 Yer Trabzon 31 Aralık 2020 #5 Virüs bulaşmasından kaynaklanır mı?
T tt2na Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 481 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pentester 31 Aralık 2020 #7 Muhammed Demir dedi: Virüs bulaşmasından kaynaklanırmı. Genişletmek için tıkla... Düşükte olsa bir ihtimaldir, McAfee, Kaspersky ve Malwarebytes anti-malware programları ile tam tarama yapmanızı öneririm.
Muhammed Demir dedi: Virüs bulaşmasından kaynaklanırmı. Genişletmek için tıkla... Düşükte olsa bir ihtimaldir, McAfee, Kaspersky ve Malwarebytes anti-malware programları ile tam tarama yapmanızı öneririm.
Muhammed Demir Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 197 Yer Trabzon 31 Aralık 2020 #8 tt2na dedi: Düşükte olsa bir ihtimaldir, McAfee, Kaspersky ve Malwarebytes anti-malware programları ile tam tarama yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... ESET kulllanıyorum tarama yapsam bile bir bulmuyor
tt2na dedi: Düşükte olsa bir ihtimaldir, McAfee, Kaspersky ve Malwarebytes anti-malware programları ile tam tarama yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... ESET kulllanıyorum tarama yapsam bile bir bulmuyor
T tt2na Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 481 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pentester 31 Aralık 2020 #9 Muhammed Demir dedi: ESET kulllanıyorum tarama yapsam bile bir bulmuyor. Genişletmek için tıkla... ESET pek güvenilir değil, sana önerdiğim programların virüs veritabanları daha kapsamlı.
Muhammed Demir dedi: ESET kulllanıyorum tarama yapsam bile bir bulmuyor. Genişletmek için tıkla... ESET pek güvenilir değil, sana önerdiğim programların virüs veritabanları daha kapsamlı.
Muhammed Demir Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 197 Yer Trabzon 31 Aralık 2020 #10 tt2na dedi: ESET pek güvenilir değil, sana önerdiğim programların virüs veritabanları daha kapsamlı. Genişletmek için tıkla... aralarında en iyisi hangisi
tt2na dedi: ESET pek güvenilir değil, sana önerdiğim programların virüs veritabanları daha kapsamlı. Genişletmek için tıkla... aralarında en iyisi hangisi