S Saez Kilopat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 32 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #11 svorssy dedi: Hocam aşağıdaki konuya bakın bir belki size çözüm olur Çözüldü: Harddiski biçimlendirmeden açma Arkadaşlar; harddiskimi taktım, biçimlendir diyor. İçindekileri nasıl kurtarabilirim? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu çözmemişler ki. Sonunda adam sinirlenip biçimlendirdim yazmış
svorssy dedi: Hocam aşağıdaki konuya bakın bir belki size çözüm olur Çözüldü: Harddiski biçimlendirmeden açma Arkadaşlar; harddiskimi taktım, biçimlendir diyor. İçindekileri nasıl kurtarabilirim? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu çözmemişler ki. Sonunda adam sinirlenip biçimlendirdim yazmış
svorssy Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 445 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 19 Şubat 2025 #12 Saez dedi: Hocam konuyu çözmemişler ki. Sonunda adam sinirlenip biçimlendirdim yazmış Genişletmek için tıkla... Orada bir 1 adet makale paylaşmış adam onu inceleyin isterseniz Edit: Makaleye şimdi baktım Linux'la alakalıymış
Saez dedi: Hocam konuyu çözmemişler ki. Sonunda adam sinirlenip biçimlendirdim yazmış Genişletmek için tıkla... Orada bir 1 adet makale paylaşmış adam onu inceleyin isterseniz Edit: Makaleye şimdi baktım Linux'la alakalıymış
S Saez Kilopat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 32 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #13 svorssy dedi: Orada bir 1 adet makale paylaşmış adam onu inceleyin isterseniz Edit: Makaleye şimdi baktım Linux'la alakalıymış Genişletmek için tıkla... Makaleye bakmıştım fakat benim sorunumla pek alakası yok aslında o konunun.
svorssy dedi: Orada bir 1 adet makale paylaşmış adam onu inceleyin isterseniz Edit: Makaleye şimdi baktım Linux'la alakalıymış Genişletmek için tıkla... Makaleye bakmıştım fakat benim sorunumla pek alakası yok aslında o konunun.
svorssy Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 445 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 19 Şubat 2025 #14 Saez dedi: Makaleye bakmıştım fakat benim sorunumla pek alakası yok aslında o konunun. Genişletmek için tıkla... Fikirlerim tükendi biraz araştırdım en yakın onu bulabildim ondan bir göz gezdirin demiştim. Ama sizin sorununuzun çözümünü cidden bulamadım.
Saez dedi: Makaleye bakmıştım fakat benim sorunumla pek alakası yok aslında o konunun. Genişletmek için tıkla... Fikirlerim tükendi biraz araştırdım en yakın onu bulabildim ondan bir göz gezdirin demiştim. Ama sizin sorununuzun çözümünü cidden bulamadım.
S Saez Kilopat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 32 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #15 svorssy dedi: Fikirlerim tükendi biraz araştırdım en yakın onu bulabildim ondan bir göz gezdirin demiştim. Ama sizin sorununuzun çözümünü cidden bulamadım. Genişletmek için tıkla... Çabanız için teşekkür ediyorum hocam. Belki başka biri çözüm sunabilir bakalım.
svorssy dedi: Fikirlerim tükendi biraz araştırdım en yakın onu bulabildim ondan bir göz gezdirin demiştim. Ama sizin sorununuzun çözümünü cidden bulamadım. Genişletmek için tıkla... Çabanız için teşekkür ediyorum hocam. Belki başka biri çözüm sunabilir bakalım.