Çözüldü Disk belleği olmayan havuz nasıl temizlenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RypekGrief

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
DeepCool MATREXX 50 MESH 700W 80Plus + TwinMOS 512GB + GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G + GIGABYTE A620M-H + AMD Ryzen 5 7500F AM5 3.7GHz/5.0GHz 32MB + Kingston 2x8 RAM 5200 Mhz DDR5 + Dragos VISION V27240 + Razer Cobra Pro Mouse
Meslek
Öğrenci
Benim için rutin sayılabilecek bir şekilde GTA Online oynarken arkadan podcast dinliyordum. Podcast bir anda kapandı ve oyuna takılmalar girmeye başladı. Görev Yöneticisi'ni açtığım da ise "disk belleği olmayan havuz" 3,8 GB RAM kullanıyor. Bunu sıfırlamanın bir yolu var mı? Başka konulara baktığımda bazı programları kaldırıp sorunları çözdüklerini söyleseler de bu programlar ben de yok. Sorun, sıkıntılı çalışan bir uygulama yüzünden oluyor olabilir mi?

Çözüm
Sorunu kalıcı bitiren çözüm bulamasam da çok yavaşlatan bir çözüm buldum.

Çözüm:
Her zaman başlangıçta açılan Steam, Epic Games ve Wallpaper Alive exelerinin otomatik açılışını kapatınca düzeldi. Normal de 3-4 saatte 3,6 GB'a ulaşan DBOH, bunları kapatınca aktif olarak 14 saat oturum da ancak 600 MB'a erişebildi.
Bilgisayarınızı BIOS ayarlarından "Secure Boot" seçeneği aktif şekilde başlatmayı dener misiniz?

Bilgisayarınızı BIOS ayarlarından "Secure Boot" seçeneği aktif şekilde başlatmayı dener misiniz?
Zaten aktifmiş, ama herhangi bir güvenli önyükleme olmuyor. Bilgisayarı sıfırlayınca 400MB'a düştü, gittikçe artıyor.

Hocam Mem Reduct kurup ayarlarını bu şekilde yapıp RAM temizliği yapabilir misin bir.

Sorunu kalıcı bitiren çözüm bulamasam da çok yavaşlatan bir çözüm buldum.

Çözüm:
Her zaman başlangıçta açılan Steam, Epic Games ve Wallpaper Alive exelerinin otomatik açılışını kapatınca düzeldi. Normal de 3-4 saatte 3,6 GB'a ulaşan DBOH, bunları kapatınca aktif olarak 14 saat oturum da ancak 600 MB'a erişebildi.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…