Öncelikle bilgisayarıma bu hata geldi. Yaklaşık 1 saat kadar %0 durdu sonra kapandı.
Bilgisayarı açmaya çalıştığımda bu hatayla karşılaştım.
Başka bir bilgisayardan Windows indirip USB'ye attım. Başlangıç onarma ve sistemi geri bir tarihe yükleme seçeneklerini denedim.
En son format atmaya çalıştım ama bu sefer de diski biçimlendiremiyorum. Biçimlendire bastığımda ufak bir yükleme yapıyor gibi oluyor ama değişen bir şey yok. Sil seçeneği de aynı şekilde. Üstüne yazmaya çalışıp ileri diyorum ama bu sefer de yüklemeye başlıyor gibi oluyor daha sonrasında kapanıp aynı ekran tekrar geliyor.
Komut istemi penceresini açabiliyorum. İlk baştaki hatayı overclock yapıp alanlar gördüm. Hiç bir şekilde overclock ile işim olmaz. Bir şekilde kurtarmam mümkünse yardımınızı bekliyorum.
Format ekranını yaklaşık 2 dakikada tamamladı. Her hangi bir yükleme yaptığını düşünmüyorum. Yeniden başlatılacak ve yüklemeye devam edecek dedi ve yine aynı format ekranı geldi hiç bir şey olmamış gibi.
Format ekranını yaklaşık 2 dakikada tamamladı. Her hangi bir yükleme yaptığını düşünmüyorum. Yeniden başlatılacak ve yüklemeye devam edecek dedi ve yine aynı yükleme ekranı geldi hiç bir şey olmamış gibi.
Konu başında ki mesajımda görünen 2. fotoğraftaki yazı geldi. Her hangi bir yükleme yapmıyor. Biçimleme yapmıyor. Diski silmiyor. SSD, RAM ve bios pilini çıkarıp tekrar takmıştım. Bunlar da işe yaramıyor.
Konu başında ki mesajımda görünen 2. fotoğraftaki yazı geldi. Her hangi bir yükleme yapmıyor. Biçimleme yapmıyor. Diski silmiyor. SSD, RAM ve bios pilini çıkarıp tekrar takmıştım. Bunlar da işe yaramıyor.
BIOS ekranındaki save and exit penceresinden "Load optimizated default" seçeneğini seçip tekrar yeniden başlatmayı deneyin. Ayrıca sistemin yüklü olduğu HDD'yi en üste aldığınızdan emin olun.
Yapıp yeniden başlattım siyah ekrandaki hata tekrar geldi. Usb'yi takip diski biçimlendirmeye çalıştım sonuç aynı değişen bir şey yok. Sistem SSD'de yüklü.
Yapıp yeniden başlattım siyah ekrandaki hata tekrar geldi. Usb'yi takip diski biçimlendirmeye çalıştım sonuç aynı değişen bir şey yok. Sistem SSD'de yüklü.