tuttttuuw2 Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar, bugün bilgisayara USB ile format atıyordum. Ancak Windows'u kurduğum diski biçimlendirmeyi unuttum. Bunun bir zararı olur mu?
Arkadaşlar, bugün bilgisayara USB ile format atıyordum. Ancak Windows'u kurduğum diski biçimlendirmeyi unuttum. Bunun bir zararı olur mu?
metraZW Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 463 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Operatörü 31 Ağustos 2024 #2 Merhaba, Format diskini hangi uygulama ile yazdırdınız acaba? Biçimlendirmeyi yapmadan usb yi yazdırmaya izin vermemesi gerekir normalde.
Merhaba, Format diskini hangi uygulama ile yazdırdınız acaba? Biçimlendirmeyi yapmadan usb yi yazdırmaya izin vermemesi gerekir normalde.
tuttttuuw2 Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #3 metraZW dedi: Merhaba, Format diskini hangi uygulama ile yazdırdınız acaba? Biçimlendirmeyi yapmadan usb yi yazdırmaya izin vermemesi gerekir normalde. Genişletmek için tıkla... Valla o kadarını bilmiyorum orjinal win kurdum usbye formatı atiyodum uyarı verdi eski windowsu windows.old diye bir dosyaya aracakmis
metraZW dedi: Merhaba, Format diskini hangi uygulama ile yazdırdınız acaba? Biçimlendirmeyi yapmadan usb yi yazdırmaya izin vermemesi gerekir normalde. Genişletmek için tıkla... Valla o kadarını bilmiyorum orjinal win kurdum usbye formatı atiyodum uyarı verdi eski windowsu windows.old diye bir dosyaya aracakmis
dostimjeki Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #4 tuttttuuw2 dedi: Valla o kadarını bilmiyorum orjinal win kurdum usbye formatı atiyodum uyarı verdi eski windowsu windows.old diye bir dosyaya aracakmis Genişletmek için tıkla... Gelişmiş kurulumu seçersen böyle bir uyarı vermez tamamen sıfırlaman lazım o klasörün oluşmaması için.
tuttttuuw2 dedi: Valla o kadarını bilmiyorum orjinal win kurdum usbye formatı atiyodum uyarı verdi eski windowsu windows.old diye bir dosyaya aracakmis Genişletmek için tıkla... Gelişmiş kurulumu seçersen böyle bir uyarı vermez tamamen sıfırlaman lazım o klasörün oluşmaması için.
tuttttuuw2 Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #5 dostimjeki dedi: Gelişmiş kurulumu seçersen böyle bir uyarı vermez tamamen sıfırlaman lazım o klasörün oluşmamsı için. Genişletmek için tıkla... Özel kurulum Windows.oldu silsem yetermi yoksa tekrar formatmi atayim tuttttuuw2 dedi: Özel kurulum Windows.oldu silsem yetermi yoksa tekrar formatmi atayim Genişletmek için tıkla... Virüs vardı oyuzden
dostimjeki dedi: Gelişmiş kurulumu seçersen böyle bir uyarı vermez tamamen sıfırlaman lazım o klasörün oluşmamsı için. Genişletmek için tıkla... Özel kurulum Windows.oldu silsem yetermi yoksa tekrar formatmi atayim tuttttuuw2 dedi: Özel kurulum Windows.oldu silsem yetermi yoksa tekrar formatmi atayim Genişletmek için tıkla... Virüs vardı oyuzden
dostimjeki Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #6 tuttttuuw2 dedi: Özel kurulum Windows.oldu silsem yetermi yoksa tekrar formatmi atayim Genişletmek için tıkla... Windows old eski windows ayarlarıdır eğer içinde önemli bir veriniz yoksa silebilirsiniz tekrar format atmanıza gerek kalmaz.
tuttttuuw2 dedi: Özel kurulum Windows.oldu silsem yetermi yoksa tekrar formatmi atayim Genişletmek için tıkla... Windows old eski windows ayarlarıdır eğer içinde önemli bir veriniz yoksa silebilirsiniz tekrar format atmanıza gerek kalmaz.
tuttttuuw2 Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #7 dostimjeki dedi: Windows old eski windows ayarlarıdır eğer içinde önemli bir veriniz yoksa silebilirsiniz tekrar format atmanıza gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Formata başladım bile tekrar bir zararu olur mu
dostimjeki dedi: Windows old eski windows ayarlarıdır eğer içinde önemli bir veriniz yoksa silebilirsiniz tekrar format atmanıza gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Formata başladım bile tekrar bir zararu olur mu
dostimjeki Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #8 tuttttuuw2 dedi: Özel kurulum Windows.oldu silsem yetermi yoksa tekrar formatmi atayim Virüs vardı oyuzden Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda hala virüs duruyorsa yani performans düşüklüğü varsa tekrar format için hiçbir şey olmaz.
tuttttuuw2 dedi: Özel kurulum Windows.oldu silsem yetermi yoksa tekrar formatmi atayim Virüs vardı oyuzden Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda hala virüs duruyorsa yani performans düşüklüğü varsa tekrar format için hiçbir şey olmaz.
tuttttuuw2 Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #9 dostimjeki dedi: Bilgisayarınızda hala virüs duruyorsa yani performans düşüklüğü varsa tekrar format için hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Performans düşüklüğüne bakmadim tekrar format atıyorum şimdi
dostimjeki dedi: Bilgisayarınızda hala virüs duruyorsa yani performans düşüklüğü varsa tekrar format için hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Performans düşüklüğüne bakmadim tekrar format atıyorum şimdi
sevenbatuemir Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 452 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Core i7 RTX 3060 Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #10 Olmaz. Format atarken windows'u mu siliyorsunuz yoksa sadece verileri mi? Virüs varsa komple Windows'u yeniden yüklemenizi öneririm.
Olmaz. Format atarken windows'u mu siliyorsunuz yoksa sadece verileri mi? Virüs varsa komple Windows'u yeniden yüklemenizi öneririm.