Merhaba. SSD'de 20GB'lık kurtarma bölümü vardı ve ben bunu C ile birleştirmek için silmiştim.
Ancak C ile kurtarma arasında başka bir alan olduğu için minitool programını kullanacaktım ki minitool programında 20GB'lık bölümü için 'merge' kısmı aktif değil.
(Sağ tıklayarak SS almayı denedim ama olmadı. Soldan görebildiğiniz gibi merge kısmı yok, Partition kısmından da tıklayamıyorum aktif değil.)
Merge kısmını nasıl aktif ederim veya kullanabileceğim başka bir program var mı?
990 MB lık kurtarma bölümünü silsem sıkıntı olur mu? Minitool ile arasında başka bir bölüm olsa da birleştirebiliyoruz sanırım ama nedense onu yapamıyorum.
990 MB lık kurtarma bölümünü silsem sıkıntı olur mu? Minitool ile arasında başka bir bölüm olsa da birleştirebiliyoruz sanırım ama nedense onu yapamıyorum.
Evet nedeni BitLocker'mış. BitLocker'ı kaldırdık sonra Minitool ile merge yapmak istedim ama bu sefer de D diskini seçemedim. Ben de C diskini Extend ile genişlettim.
Teşekkür ederim.