Aimless Guy Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 58 5 Kasım 2020 #1 C ve D diskini disk yöneticisinden birleştiremediğim için disk birleştirme programı kullanacağım ama sonuçları ne olur tam emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim
C ve D diskini disk yöneticisinden birleştiremediğim için disk birleştirme programı kullanacağım ama sonuçları ne olur tam emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim
Steve Gates Kilopat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 174 5 Kasım 2020 #2 MiniTool Partition Wizard Artı 0 Eksi
talhaca Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 184 Makaleler 1 Yer yok kızım marstayım şuan 5 Kasım 2020 #3 üstteki ama windows disk yöneticisi de kullanabilirsin oluyor diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
The Hamsi Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 34 Çözümler 1 Yer Bol Hamsili Bir Ortam Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Abi bi Öğrenci 5 Kasım 2020 #4 Steve Gates dedi: MiniTool Partition Wizard Genişletmek için tıkla... B yazılım diskin içindekilerini siliyormu peki Artı 0 Eksi
Steve Gates dedi: MiniTool Partition Wizard Genişletmek için tıkla... B yazılım diskin içindekilerini siliyormu peki
Steve Gates Kilopat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 174 5 Kasım 2020 #5 The Hamsi dedi: B yazılım diskin içindekilerini siliyormu peki Genişletmek için tıkla... Tüm yazılımlar siliyor. Ama şöyle: sen C: diskine tıklayıp genişlet dedin D: diskini seçtin D: diskinin içindekiler siliniyor. Ama C: diskinin içindekiler duruyor. Artı 0 Eksi
The Hamsi dedi: B yazılım diskin içindekilerini siliyormu peki Genişletmek için tıkla... Tüm yazılımlar siliyor. Ama şöyle: sen C: diskine tıklayıp genişlet dedin D: diskini seçtin D: diskinin içindekiler siliniyor. Ama C: diskinin içindekiler duruyor.
KS KS Aimless Guy Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 58 6 Kasım 2020 #6 Steve Gates dedi: MiniTool Partition Wizard Genişletmek için tıkla... Diske herhangi bir zarar verir mi? Çünkü bu tarz programlar bozabiliyor diye şeyler duyuyorum. The Hamsi dedi: B yazılım diskin içindekilerini siliyormu peki Genişletmek için tıkla... D diskimi zaten boşaltmıştım birleştiricem diye ama disk yöneticisinden beceremeyince ve aklımda başka fikir olmayınca bıraktım. Artı 0 Eksi
Steve Gates dedi: MiniTool Partition Wizard Genişletmek için tıkla... Diske herhangi bir zarar verir mi? Çünkü bu tarz programlar bozabiliyor diye şeyler duyuyorum. The Hamsi dedi: B yazılım diskin içindekilerini siliyormu peki Genişletmek için tıkla... D diskimi zaten boşaltmıştım birleştiricem diye ama disk yöneticisinden beceremeyince ve aklımda başka fikir olmayınca bıraktım.
Steve Gates Kilopat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 174 6 Kasım 2020 #7 Aimless Guy dedi: Diske herhangi bir zarar verir mi? Çünkü bu tarz programlar bozabiliyor diye şeyler duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Zarar vereceğini sanmıyorum. Disk yönetimi ile aynı mantık da çalışıyor. Bir sorun olmaz yani. Aimless Guy dedi: D diskimi zaten boşaltmıştım birleştireceğim diye ama disk yöneticisinden beceremeyince ve aklımda başka fikir olmayınca bıraktım. Genişletmek için tıkla... Merak etme ben daha önce denedim. Herhangi bir sorun olmuyor yani. Endişelenme. Sadece diskleri birleştirirken diğer tüm programları kapat. Artı 0 Eksi
Aimless Guy dedi: Diske herhangi bir zarar verir mi? Çünkü bu tarz programlar bozabiliyor diye şeyler duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Zarar vereceğini sanmıyorum. Disk yönetimi ile aynı mantık da çalışıyor. Bir sorun olmaz yani. Aimless Guy dedi: D diskimi zaten boşaltmıştım birleştireceğim diye ama disk yöneticisinden beceremeyince ve aklımda başka fikir olmayınca bıraktım. Genişletmek için tıkla... Merak etme ben daha önce denedim. Herhangi bir sorun olmuyor yani. Endişelenme. Sadece diskleri birleştirirken diğer tüm programları kapat.
KS KS Aimless Guy Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 58 6 Kasım 2020 #8 Steve Gates dedi: Zarar vereceğini sanmıyorum. Disk yönetimi ile aynı mantık da çalışıyor. Bir sorun olmaz yani. Merak etme ben daha önce denedim. Herhangi bir sorun olmuyor yani. Endişelenme. Sadece diskleri birleştirirken diğer tüm programları kapat. Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis çok teşekkürler Artı 0 Eksi
Steve Gates dedi: Zarar vereceğini sanmıyorum. Disk yönetimi ile aynı mantık da çalışıyor. Bir sorun olmaz yani. Merak etme ben daha önce denedim. Herhangi bir sorun olmuyor yani. Endişelenme. Sadece diskleri birleştirirken diğer tüm programları kapat. Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis çok teşekkürler