LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.290 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 16 Haziran 2018 #1 Windows 10 kendi programını mı kullanmalıyım? Yoksa daha iyi birleştiren ve az da olsa performansını attıran birleştirme programı var mı?
Windows 10 kendi programını mı kullanmalıyım? Yoksa daha iyi birleştiren ve az da olsa performansını attıran birleştirme programı var mı?
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.336 Makaleler 7 Çözümler 31 16 Haziran 2018 #2 İobit tarafından Smart Defrag kullanıyordum SSD almadan önce. Deneyebilirsiniz.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.290 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 16 Haziran 2018 #3 Xoloth dedi: İobit tarafından Smart Defrag kullanıyordum SSD almadan önce. Deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten %15 parçalanma var hard diskimde.
Xoloth dedi: İobit tarafından Smart Defrag kullanıyordum SSD almadan önce. Deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten %15 parçalanma var hard diskimde.
C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 16 Haziran 2018 #4 Şu linkteki programı kullanıyorum. Herhangi bir zararı olmadı sistemime ya da diskime. Programı kurarken birkaç program daha kurma önerisinde bulunuyor, o kısımlarda tik işaretlerini kaldırıp ''decline'' komutuna tıklayın. I've just installed Disk Defrag Free, a great tool to make your PC run fast and smooth
Şu linkteki programı kullanıyorum. Herhangi bir zararı olmadı sistemime ya da diskime. Programı kurarken birkaç program daha kurma önerisinde bulunuyor, o kısımlarda tik işaretlerini kaldırıp ''decline'' komutuna tıklayın. I've just installed Disk Defrag Free, a great tool to make your PC run fast and smooth