B4RB4ROSSA Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Selam. Formatlarken bilmediğimden C diskini bölmüşüm ve şu an birleştiremiyorum. Yardım eder misiniz?
Selam. Formatlarken bilmediğimden C diskini bölmüşüm ve şu an birleştiremiyorum. Yardım eder misiniz?
barbarbar338 Centipat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel Core i5 13500H GPU: NVIDIA RTX 4050 RAM: 2x8GB DDR4 3200Mhz OS: Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi 3 Haziran 2023 #2 Boş olan diske sağ tıklayıp silin sonra C diskine sağ tıklayıp genişlet diyin devamında Windows yardımcı olur
Boş olan diske sağ tıklayıp silin sonra C diskine sağ tıklayıp genişlet diyin devamında Windows yardımcı olur
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.390 Makaleler 6 Çözümler 566 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 3 Haziran 2023 #3 Disk birleştirme işlemi sol diske yapılır. Oysa sizde Windows sağda. Tekrar format atıp disk ekranında tüm bölümleri silin.
Disk birleştirme işlemi sol diske yapılır. Oysa sizde Windows sağda. Tekrar format atıp disk ekranında tüm bölümleri silin.
barbarbar338 Centipat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel Core i5 13500H GPU: NVIDIA RTX 4050 RAM: 2x8GB DDR4 3200Mhz OS: Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi 3 Haziran 2023 #4 turko35408 dedi: Disk birleştirme işlemi sol diske yapılır. Oysa sizde Windows sağda. Tekrar format atıp disk ekranında tüm bölümleri silin. Genişletmek için tıkla... Evet güzel detay, dikkat etmemişim Bilgisayardan önemli veri yoksa en mantıklısı format ama veri var ve kayıp istemiyorsan EaseUS Partition wizard gibi uygulamalar ile Partition'lari birleştirebilirsin formata gerek kalmaz.
turko35408 dedi: Disk birleştirme işlemi sol diske yapılır. Oysa sizde Windows sağda. Tekrar format atıp disk ekranında tüm bölümleri silin. Genişletmek için tıkla... Evet güzel detay, dikkat etmemişim Bilgisayardan önemli veri yoksa en mantıklısı format ama veri var ve kayıp istemiyorsan EaseUS Partition wizard gibi uygulamalar ile Partition'lari birleştirebilirsin formata gerek kalmaz.